Turgay Bucak profil resmi
Turgay Bucak DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 12
9 Yayın
6 Hakemlik
12 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Turizmi

Kurum

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3709

2

1

3709

2

1

1653

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2955

5

1

2955

1

1

1063

2

1

3614

Yayınlar

1

265

1

643

1

486

1

1063

0

867

1

3614

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2955

1

2955

1

1653

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3709

1

3709

Yayınlar

1

1

1063

2

1

3614

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2955

5

1

2955

2

1

1653

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3709

2

1

3709

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.