Turgay Bucak profil resmi
Turgay Bucak Doç. Dr. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 16
9 Yayın
9 Hakemlik
16 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Turizmi

Kurum

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4128

2

1

4128

3

1

1829

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3843

6

1

3843

2

1

1717

3

1

4361

Yayınlar

1

1022

1

1737

1

717

1

1717

0

1379

1

4361

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3843

1

3843

1

1829

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4128

1

4128

Yayınlar

2

1

1717

3

1

4361

GASTROMİLLİYETÇİLİK ve GASTRODİPLOMASİ KAVRAMLARI ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar: Turgay Bucak , Serkan Yiğit
DOI: 10.16953/deusosbil.570526
ATIF 6 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3843

6

1

3843

3

1

1829

Bölge Turizmine Yeni Akımların Etkisi: Gökçeada Slow Food Örneği
Yazarlar: Turgay Bucak , Özlem Turan
Yayın Bilgisi: 2016 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyu.66409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4128

2

1

4128

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.