Bahar Gümüş profil resmi
Bahar Gümüş Doç. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 7 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 4
7 Yayın
14 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

138

0

941

0

1069

Comparison of the visual texture calculation methods by image analysis, applied to mirror and scaled carp skin
Yayın Bilgisi: 2021 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.3.15
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 822

0

822

Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647727
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1861

0

1861

Denizel makroalg özütlerinin antimikrobiyal özellikleri üzerine bir derleme
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.15
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3463

0

3463

Yayınlar

Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647727
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1861

2

0

1861

Denizel makroalg özütlerinin antimikrobiyal özellikleri üzerine bir derleme
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.15
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3463

1

0

3463

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.