Erkan GÜMÜŞ Prof. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 1
6 Yayın
13 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Su Ürünleri Su Ürünleri Yetiştiriciliği Ürün Kullanılabilirliği

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Görüntü analizi ile bütün ve doldurulmuş sazanların ağırlık ve renk değerlendirmesi
Yayın Bilgisi: 2022 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.06
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 273

0

ATIF

0

FAVORİ

273

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647727
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1231

1

ATIF

0

FAVORİ

1231

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

818

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Denizel makroalg özütlerinin antimikrobiyal özellikleri üzerine bir derleme
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.15
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2302

0

ATIF

0

FAVORİ

2302

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1764

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1788

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.