Erkan GÜMÜŞ Prof. Dr. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 1
7 Yayın
9 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Hayvan Diyeti ve Beslenme Sucul Kültür ve Balıkçılık Balık Yetiştiriciliği

Kurum

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

FAVORİ

533

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647727
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1436

0

FAVORİ

1436

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

944

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Denizel makroalg özütlerinin antimikrobiyal özellikleri üzerine bir derleme
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.15
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2706

0

FAVORİ

2706

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1936

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

2032

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Gıdalarda Deniz Kaynaklı Makroalg Özütü Kullanımı ve Lipit Oksidasyonunu Önlemede Antioksidan Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.647727
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1436

1

ATIF

0

FAVORİ

1436

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

1936

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

1

ATIF

0

FAVORİ

2032

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.