Oya Özkanlı profil resmi
Oya Özkanlı Doç. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 5 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 5
5 Yayın
4 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mutfak Kültürü Sürdürülebilir Gastronomi Geleneksel Yemek Fonksiyonel Gıdalar Gastronomi Turizmi

Kurum

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

2

3253

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5488

5

1

5488

0

1

345

Yayınlar

1

345

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5488

1

5488

20. Yüzyılda Orta Toroslardaki Yörüklerin Mutfak Kültürü
Yazarlar: Hasan Ersavaş, Oya Özkanlı
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3151

0

3151

2

3253

Yayınlar

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5488

5

1

5488

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.