Oya Özkanlı profil resmi
Oya Özkanlı Doç. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 5 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 5
5 Yayın
3 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Mutfak Kültürü Sürdürülebilir Gastronomi Geleneksel Yemek Gastronomi Turizmi

Kurum

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

2

3224

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5424

5

1

5424

0

1

328

Yayınlar

1

328

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5424

1

5424

20. Yüzyılda Orta Toroslardaki Yörüklerin Mutfak Kültürü
Yazarlar: Hasan Ersavaş, Oya Özkanlı
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3111

0

3111

2

3224

Yayınlar

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5424

5

1

5424

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.