Oya Özkanlı profil resmi
Oya Özkanlı Doç. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 5 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 7
5 Yayın
5 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Turizmi Mutfak Kültürü Sürdürülebilir Gastronomi Geleneksel Yemek Fonksiyonel Gıdalar

Kurum

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

2

3611

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
ATIF 7 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6005

7

1

6005

0

1

512

Yayınlar

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6005

1

6005

20. Yüzyılda Orta Toroslardaki Yörüklerin Mutfak Kültürü
Yazarlar: Hasan Ersavaş, Oya Özkanlı
Yayın Bilgisi: 2018 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3627

0

3627

2

3611

Yayınlar

Yöresel Yiyecek ve İçeceklerin Gastronomi Turizmine Etkileri: Gökçeada Örneği
DOI: 10.32572/guntad.583672
ATIF 7 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6005

7

1

6005

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.