Hüseyin Boz profil resmi
Hüseyin Boz Doç. Atatürk Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 19
6 Yayın
4 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi

Kurum

Atatürk Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

1199

Betain ve Tahıl Ürünlerindeki Varlığı
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1192

0

1

1192

Yayınlar

Betain ve Tahıl Ürünlerindeki Varlığı
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1192

1

1192

1

1199

BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1131

0

1131

0

9630

Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Kamil Emre Gerçekaslan, Hüseyin Boz
DOI: 10.21597/jist.407844
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3259

0

3259

TAHILLARDA SİNAPİK ASİT
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1872

0

1872

Yayınlar

BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20018
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1131

1

0

1131

Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449816
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9630

2

0

9630

Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Kamil Emre Gerçekaslan, Hüseyin Boz
DOI: 10.21597/jist.407844
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3259

5

0

3259

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.