Hüseyin Boz profil resmi
Hüseyin Boz Doç. Atatürk Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 16
6 Yayın
4 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
16 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi

Kurum

Atatürk Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

960

Betain ve Tahıl Ürünlerindeki Varlığı
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 775

0

1

775

Yayınlar

Betain ve Tahıl Ürünlerindeki Varlığı
Yayın Bilgisi: 2023 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 775

1

775

1

960

BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 905

0

905

0

8420

Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Kamil Emre Gerçekaslan, Hüseyin Boz
DOI: 10.21597/jist.407844
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3010

0

3010

TAHILLARDA SİNAPİK ASİT
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14038
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1744

0

1744

Yayınlar

BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20018
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 905

1

0

905

Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449816
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8420

1

0

8420

Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Kamil Emre Gerçekaslan, Hüseyin Boz
DOI: 10.21597/jist.407844
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3010

4

0

3010

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.