Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hüseyin Boz
Doç.
Atatürk Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
16
6
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
0000-0003-1846-5589
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Bilimleri
Hububat Teknolojisi
Kurum
Atatürk Üniversitesi
Popüler Yayınları
Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Murat Karaoğlu
,
Sanaz Malek
,
Yeşim Bedir
,
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.933210
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
905
0
ATIF
1
FAVORİ
905
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Betain ve Tahıl Ürünlerindeki Varlığı
Yazarlar:
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
621
0
ATIF
1
FAVORİ
621
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Betain ve Tahıl Ürünlerindeki Varlığı
Yazarlar:
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
621
1
FAVORİ
621
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Murat Karaoğlu
,
Sanaz Malek
,
Yeşim Bedir
,
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.933210
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
905
1
FAVORİ
905
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Kamil Gerçekaslan
,
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
873
0
FAVORİ
873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi
Yazarlar:
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449816
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7913
0
FAVORİ
7913
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Kamil Emre Gerçekaslan,
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.407844
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2925
0
FAVORİ
2925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAHILLARDA SİNAPİK ASİT
Yazarlar:
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD14038
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1706
0
FAVORİ
1706
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Gastro-World
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Kamil Gerçekaslan
,
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20018
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
873
1
ATIF
0
FAVORİ
873
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Buğday veya Mısır Nişastası Kullanılarak Üretilen Keklerin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özellikleri Üzerine Çirişlendirmenin Etkisi
Yazarlar:
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449816
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7913
1
ATIF
0
FAVORİ
7913
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Unu İlavesinin Kakaolu Kekin Fiziksel, Duyusal ve Tekstürel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Kamil Emre Gerçekaslan,
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.407844
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2925
4
ATIF
0
FAVORİ
2925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat