Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kamil Emre Gerçekaslan
Doç.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
31
6
Yayın
11
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
31
TR Dizin Atıf
0000-0002-9804-9982
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hububat Teknolojisi
Kurum
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
Yayınlar
Diyet Lifi Kaynağı Olarak Kabak (Cucurbita pepo L.) Posası Unu: Kimyasal, Fizikokimyasal ve Teknolojik Özellikler
Yazarlar:
Nesimi Aktaş
,
Kamil Emre Gerçekaslan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1460957
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
544
0
FAVORİ
544
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MALT UNLARININ HAMURUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Mehmet Murat Karaoğlu
, Gül Seda Reis,
Kamil Gerçekaslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21123
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
526
0
FAVORİ
526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Kamil Gerçekaslan
,
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
886
0
FAVORİ
886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Pregelatinization and Retrogradation on Some Physicochemical Changes of Wheat-Potato Starches
Yazarlar:
Nesimi Aktaş
,
Kamil Emre Gerçekaslan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.426252
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1997
0
FAVORİ
1997
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı
Yazarlar:
Kamil Emre Gerçekaslan
, Halis Gürbüz Kotancılar, Güzin Kaban, Mehmet Murat Karaoğlu
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
713
0
FAVORİ
713
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Besinsel Lif Kaynağı Olarak Enzime Dirençli Nişasta
Yazarlar: H. Gürbüz Kotancılar,
K. Emre Gerçekaslan
, M. Murat Karaoğlu, Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8881
0
FAVORİ
8881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
ADYUTAYAM Dergisi
Akademik Ziraat Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
FARKLI MALT UNLARININ HAMURUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Mehmet Murat Karaoğlu
, Gül Seda Reis,
Kamil Gerçekaslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21123
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
526
2
ATIF
0
FAVORİ
526
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Kamil Gerçekaslan
,
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20018
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
886
1
ATIF
0
FAVORİ
886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Pregelatinization and Retrogradation on Some Physicochemical Changes of Wheat-Potato Starches
Yazarlar:
Nesimi Aktaş
,
Kamil Emre Gerçekaslan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.426252
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1997
1
ATIF
0
FAVORİ
1997
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat