Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yeşim Bedir
Dr. Öğr. Üyesi
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
2
1
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Hububat Teknolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Murat Karaoğlu
,
Sanaz Malek
,
Yeşim Bedir
,
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.933210
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
930
0
ATIF
1
FAVORİ
930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kavrulmuş Buğday ve Arpadan Elde Edilen Unların Keklerin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Mehmet Murat Karaoğlu
,
Sanaz Malek
,
Yeşim Bedir
,
Hüseyin Boz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.933210
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
930
1
FAVORİ
930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Asya Studies
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat