Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sibel Önçel Güler
Doç. Dr.
ANADOLU UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
53
5
Yayın
14
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
53
TR Dizin Atıf
0000-0001-9973-6058
57202981547
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mutfak Kültürü
Türk Mutfağı
Gastronomi
Yöresel Mutfaklar
Mutfak Tarihi
Gıda Pazarlaması
Gastronomi, Türk Mutfağı, Yiyecek İçecek İşletmeciliği
pazarlama
Kurum
ANADOLU UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Rekreasyonel Turizm Faaliyeti Olarak Urfa Sıra Geceleri
Yazarlar:
Mahmut Barakazı
,
Sibel Önçel
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.349580
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2775
2
ATIF
1
FAVORİ
2775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL MUTFAKLARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ KAPSAMINDA SİVAS YEMEK KÜLTÜRÜ VE DEĞİŞİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Zeynep Akgül
,
Sibel Önçel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
DOI: 10.70756/anameud.1555734
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1105
0
ATIF
1
FAVORİ
1105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bibliometric analysis of studies on gastronomy education in Turkiye
Yazarlar:
Doğuhan Eroğlu
,
Sibel Önçel Güler
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: 10.48119/toleho.1622322
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
222
0
FAVORİ
222
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastrodiplomasi Unsurlarının Önem Düzeylerinin AHP Yöntemiyle Belirlenmesi
Yazarlar:
Mehmet Selman Bayındır
,
Sibel Önçel
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
506
0
FAVORİ
506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL MUTFAKLARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ KAPSAMINDA SİVAS YEMEK KÜLTÜRÜ VE DEĞİŞİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Zeynep Akgül
,
Sibel Önçel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
DOI: 10.70756/anameud.1555734
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1105
1
FAVORİ
1105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of Psychological Resilience Effect on Emotional Eating; Hotel Employees Sample
Yazarlar:
Sibel Önçel Güler
,
Pınar Şenel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Romaya Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
120
0
FAVORİ
120
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rekreasyonel Turizm Faaliyeti Olarak Urfa Sıra Geceleri
Yazarlar:
Mahmut Barakazı
,
Sibel Önçel
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.349580
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2775
1
FAVORİ
2775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Aydın Gastronomy
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Romaya Journal
Editörlük
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Aydın Gastronomy
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yalova Sosyal Bilimler Dergisi
Yayınlar
Rekreasyonel Turizm Faaliyeti Olarak Urfa Sıra Geceleri
Yazarlar:
Mahmut Barakazı
,
Sibel Önçel
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.349580
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2775
2
ATIF
1
FAVORİ
2775
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat