Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülser Yavuz
Dr. Öğr. Üyesi
MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Yayın
11
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
8
11
Yayın
19
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Mutfak Tarihi
Sürdürülebilir Turizm
Aşçılık
Otel İşletmeciliği
Türk Mutfağı
Turizm Yönetimi
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi
Geleneksel Yemek
Mutfak Kültürü
Gastronomi Turizmi
Kurum
MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Popüler Yayınları
Slow Food ve Slow Fashion: Sürdürülebilir Yaşamın Yeni Trendleri
Yazarlar:
Esra Enes
,
Gülser Yavuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Art-e Sanat Dergisi
DOI: 10.21602/sduarte.1283670
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1254
0
ATIF
2
FAVORİ
1254
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızkalesi’ni ziyaret eden yerli turistlerin davranışsal profili ve Kızkalesi’nin turizm destinasyonu olarak sorunları
Yazarlar:
Mehtap Özkan Buzlu
,
Gülser Yavuz
,
Kamil Unur
,
Dilek Atçı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Tourism Theory and Research
DOI: 10.24288/jttr.524002
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1081
1
ATIF
1
FAVORİ
1081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmin Kamu Kaynaklarının Dağıtımındaki Yeri ve Gelecekteki Konumu: Siyasetçilerin Görüşleri
Yazarlar:
Gülser Yavuz
,
Kamil Unur
Yayın Bilgisi: 2017 ,
İşletme ve İktisat Çalışmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
480
0
ATIF
1
FAVORİ
480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Gülser Yavuz
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1291159
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1175
2
ATIF
1
FAVORİ
1175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Şeflerin Bakış Açısıyla Gastronomi Etkinliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Samet Ziya Akçay,
Gülser Yavuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1310836
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1247
0
ATIF
1
FAVORİ
1247
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Geçmişten Günümüze Mersin ve Adana Sokak Lezzetleri
Yazarlar:
Gülser Yavuz
, Melike Erbay, Dila Sabahşan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1599848
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
162
0
FAVORİ
162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Şeflerin Bakış Açısıyla Gastronomi Etkinliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Samet Ziya Akçay,
Gülser Yavuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1310836
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1247
1
FAVORİ
1247
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomide Andragoji ve Andragojik Perspektifte Mutfak Uygulama Eğitimleri Üzerine Mersin İlinde Bir Alan Araştırması
Yazarlar:
Mehmet Ersin Birsen
,
Gülser Yavuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
350
1
FAVORİ
350
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Gülser Yavuz
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1291159
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1175
1
FAVORİ
1175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ESNAF LOKANTACILIĞI VE VAN İLİNDE ESNAF LOKANTALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Ergin Bozaz,
Gülser Yavuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
1
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Slow Food ve Slow Fashion: Sürdürülebilir Yaşamın Yeni Trendleri
Yazarlar:
Esra Enes
,
Gülser Yavuz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Art-e Sanat Dergisi
DOI: 10.21602/sduarte.1283670
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1254
2
FAVORİ
1254
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği
Yazarlar:
Kemal Enes
,
Gülser Yavuz
,
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1161347
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1759
0
FAVORİ
1759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızkalesi’ni ziyaret eden yerli turistlerin davranışsal profili ve Kızkalesi’nin turizm destinasyonu olarak sorunları
Yazarlar:
Mehtap Özkan Buzlu
,
Gülser Yavuz
,
Kamil Unur
,
Dilek Atçı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Tourism Theory and Research
DOI: 10.24288/jttr.524002
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1081
1
FAVORİ
1081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizmin Kamu Kaynaklarının Dağıtımındaki Yeri ve Gelecekteki Konumu: Siyasetçilerin Görüşleri
Yazarlar:
Gülser Yavuz
,
Kamil Unur
Yayın Bilgisi: 2017 ,
İşletme ve İktisat Çalışmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
480
1
FAVORİ
480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dağcılık Turizmine Katılımda Dikkate Alınan Hususlar Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
A. Celil Çakıcı
,
Gülser Yavuz
,
Metin Çiçek
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2802
1
FAVORİ
2802
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mersin’in XVII. Akdeniz Oyunları’ndan Beklentileri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Gulser Yavuz
, Celil Cakıcı
Yayın Bilgisi: 2014 ,
İşletme ve İktisat Çalışmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2006
0
FAVORİ
2006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Art-e Sanat Dergisi
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
İşletme ve İktisat Çalışmaları Dergisi
Journal of Tourism Theory and Research
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Niğde Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
IBAD Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Tourism and Recreation
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Gülser Yavuz
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1291159
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1175
2
ATIF
1
FAVORİ
1175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği
Yazarlar:
Kemal Enes
,
Gülser Yavuz
,
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1161347
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1759
5
ATIF
0
FAVORİ
1759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızkalesi’ni ziyaret eden yerli turistlerin davranışsal profili ve Kızkalesi’nin turizm destinasyonu olarak sorunları
Yazarlar:
Mehtap Özkan Buzlu
,
Gülser Yavuz
,
Kamil Unur
,
Dilek Atçı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Tourism Theory and Research
DOI: 10.24288/jttr.524002
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1081
1
ATIF
1
FAVORİ
1081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat