avatar
Gülser Yavuz Dr. Öğr. Üyesi MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Yayın 11 Hakemlik 20 CrossRef Atıf 9
11 Yayın
20 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Mutfak Tarihi Sürdürülebilir Turizm Aşçılık Otel İşletmeciliği Türk Mutfağı Turizm Yönetimi Sürdürülebilir Gastronomi Gastronomi Geleneksel Yemek Mutfak Kültürü Gastronomi Turizmi

Kurum

MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM

Popüler Yayınları

Slow Food ve Slow Fashion: Sürdürülebilir Yaşamın Yeni Trendleri
Yayın Bilgisi: 2023 , Art-e Sanat Dergisi
DOI: 10.21602/sduarte.1283670
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1471

0

2

1471

Türkiye’deki Şeflerin Bakış Açısıyla Gastronomi Etkinliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Samet Ziya Akçay, Gülser Yavuz
DOI: 10.24010/soid.1310836
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1451

0

2

1451

0

1

512

ESNAF LOKANTACILIĞI VE VAN İLİNDE ESNAF LOKANTALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Ergin Bozaz, Gülser Yavuz
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1375

0

1

1375

Yayınlar

Geçmişten Günümüze Mersin ve Adana Sokak Lezzetleri
Yazarlar: Gülser Yavuz , Melike Erbay, Dila Sabahşan
DOI: 10.30625/ijctr.1599848
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 431

0

431

Türkiye’deki Şeflerin Bakış Açısıyla Gastronomi Etkinliklerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Samet Ziya Akçay, Gülser Yavuz
DOI: 10.24010/soid.1310836
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1451

2

1451

1

1375

Slow Food ve Slow Fashion: Sürdürülebilir Yaşamın Yeni Trendleri
Yayın Bilgisi: 2023 , Art-e Sanat Dergisi
DOI: 10.21602/sduarte.1283670
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1471

2

1471

0

1973

1

512

Mersin’in XVII. Akdeniz Oyunları’ndan Beklentileri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Gulser Yavuz , Celil Cakıcı
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2059

0

2059

Yayınlar

6

0

1973

1

1

1157