Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Kemal Enes
Dr. Öğretim Görevlisi
TARSUS ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
8
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
11
8
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0003-3488-314X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Turizm Yönetimi
Gastronomi
Turizm
Menü Mühendisliği
Kurum
TARSUS ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
Giresun'da Doğal Olarak Yetişen Yenilebilir Mantarların Gastronomik Değeri
Yazarlar:
Zekeriya Karakayalı
,
Kemal Enes
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1121396
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12045
1
ATIF
1
FAVORİ
12045
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Doğu Karadeniz Bölgesindeki 4 ve 5 Yıldızlı Otellerin Yiyecek İçecek Bölümlerine Yönelik Tripadvisor Yorumlarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Büşra Kaya
,
Kemal Enes
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
462
0
ATIF
1
FAVORİ
462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moda Tarihi Müzeleri Ziyaretçi Algısı: M&S Company Archive “Marks in Time” Örneği
Yazarlar:
Esra Enes
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
342
0
ATIF
1
FAVORİ
342
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Menü Mühendisliği Yöntemlerinin Karar Alma Sürecindeki Farklılıkları: Örnek Olay İncelemesi
Yazarlar:
Kemal Enes
,
Levent Koşan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1261635
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
815
0
ATIF
1
FAVORİ
815
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Gülser Yavuz
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1291159
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
684
0
ATIF
1
FAVORİ
684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Menü Mühendisliği Yöntemlerinin Karar Alma Sürecindeki Farklılıkları: Örnek Olay İncelemesi
Yazarlar:
Kemal Enes
,
Levent Koşan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1261635
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
815
1
FAVORİ
815
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Matem Yemeği Aşure: Kültür, Din ve Mezhepler Arasındaki Farklılıkları
Yazarlar:
Kamilalp Gülser
,
Akın Akpur
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
375
0
FAVORİ
375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Gülser Yavuz
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1291159
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
684
1
FAVORİ
684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD-19 SEBEBİYLE OLUŞAN PANDEMİK KRİZİN FİNE-DİNİNG RESTORANLARDA YÖNETİMİ: İYİ UYGULAMA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Kemal Enes
,
Levent Koşan
,
Eren İzzet Özkan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.35379/cusosbil.1123788
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
373
0
FAVORİ
373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Moda Tarihi Müzeleri Ziyaretçi Algısı: M&S Company Archive “Marks in Time” Örneği
Yazarlar:
Esra Enes
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
342
1
FAVORİ
342
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği
Yazarlar:
Kemal Enes
,
Gülser Yavuz
,
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1161347
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1006
0
FAVORİ
1006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Doğu Karadeniz Bölgesindeki 4 ve 5 Yıldızlı Otellerin Yiyecek İçecek Bölümlerine Yönelik Tripadvisor Yorumlarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Büşra Kaya
,
Kemal Enes
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
462
1
FAVORİ
462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Giresun'da Doğal Olarak Yetişen Yenilebilir Mantarların Gastronomik Değeri
Yazarlar:
Zekeriya Karakayalı
,
Kemal Enes
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1121396
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12045
1
FAVORİ
12045
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Yayınlar
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği
Yazarlar:
Kemal Enes
,
Gülser Yavuz
,
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1161347
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1006
2
ATIF
0
FAVORİ
1006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Giresun'da Doğal Olarak Yetişen Yenilebilir Mantarların Gastronomik Değeri
Yazarlar:
Zekeriya Karakayalı
,
Kemal Enes
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1121396
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12045
1
ATIF
1
FAVORİ
12045
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat