Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cevat Ercik
Doç.
MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Yayın
11
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
7
11
Yayın
7
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0002-9768-0027
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Kurum
MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Popüler Yayınları
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaretli Kerebiç Tatlısı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1053709
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1322
2
ATIF
1
FAVORİ
1322
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Exploring The Relationship Between X and Y Generation Employees’ Fear Of Contracting Coronavirus And Their Holiday Purchase Intention
Yazarlar:
Yunus Doğan
,
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1096704
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1126
0
ATIF
1
FAVORİ
1126
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Gülser Yavuz
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1291159
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1219
2
ATIF
1
FAVORİ
1219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MAYA TÜRLERININ EKMEK ÜRETIMINDE KULLANILMASININ TÜKETICI TERCIHLERI ÜZERINDEKI ETKISI: LEZZETTE KARŞILAŞTIRMALI INCELEME
Yazarlar:
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.52122/nisantasisbd.1436189
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
761
0
ATIF
1
FAVORİ
761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Duyusal Analiz Kullanılarak Üçüncü Nesil Kahve Demleme Yöntemlerinde Tat Profili Belirleme
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Seda Nur Keskin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1474314
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1204
0
ATIF
1
FAVORİ
1204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Kıbrıs Mutfağında Molehiya Yemeğinin Duyusal Özellikleri: İçerik Varyasyonlarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17755/esosder.1564586
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
103
0
FAVORİ
103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The effect of taste perception of locally processed foods on consumer attitudes
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Ömer Çoban
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-301
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
0
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı peynir kombinasyonlarının San Sebastian Cheesecake'in duyusal özellikleri üzerindeki etkisi: Bir duyusal analiz çalışması
Yazarlar:
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1522160
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
613
1
FAVORİ
613
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personelin Çalışma Değer Algılarının İş Tatminine Etkisi
Yazarlar:
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1408343
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
403
0
FAVORİ
403
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MAYA TÜRLERININ EKMEK ÜRETIMINDE KULLANILMASININ TÜKETICI TERCIHLERI ÜZERINDEKI ETKISI: LEZZETTE KARŞILAŞTIRMALI INCELEME
Yazarlar:
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.52122/nisantasisbd.1436189
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
761
1
FAVORİ
761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Duyusal Analiz Kullanılarak Üçüncü Nesil Kahve Demleme Yöntemlerinde Tat Profili Belirleme
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Seda Nur Keskin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1474314
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1204
1
FAVORİ
1204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Gülser Yavuz
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1291159
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1219
1
FAVORİ
1219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Exploring The Relationship Between X and Y Generation Employees’ Fear Of Contracting Coronavirus And Their Holiday Purchase Intention
Yazarlar:
Yunus Doğan
,
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1096704
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1126
1
FAVORİ
1126
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği
Yazarlar:
Kemal Enes
,
Gülser Yavuz
,
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1161347
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1817
0
FAVORİ
1817
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaretli Kerebiç Tatlısı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1053709
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1322
1
FAVORİ
1322
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÜLNAR (MERSİN) GEZENDE KANYON’UN TURİZM POTANSİYELİ
Yazarlar:
Ahmet Atasoy
,
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.958058
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1519
0
FAVORİ
1519
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Hakemlik
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Journal of Applied Tourism Research
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Tourism and Recreation
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
The effect of taste perception of locally processed foods on consumer attitudes
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Ömer Çoban
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-301
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
1
ATIF
0
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personelin Çalışma Değer Algılarının İş Tatminine Etkisi
Yazarlar:
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1408343
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
403
1
ATIF
0
FAVORİ
403
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ KAPSAMINDA MERSİN MUTFAĞINA ÖZGÜ YÖRESEL TATLILARIN STANDART REÇETELERİNİN VE KABUL EDİLEBİLİRLİĞİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Gülser Yavuz
,
Kemal Enes
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1291159
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1219
2
ATIF
1
FAVORİ
1219
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel yemeklerin standardize edilmesi ve kabul edilebilirliğinin ölçülmesi; Mersin Örneği
Yazarlar:
Kemal Enes
,
Gülser Yavuz
,
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1161347
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1817
5
ATIF
0
FAVORİ
1817
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Coğrafi İşaretli Kerebiç Tatlısı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Cevat Ercik
,
Nilüfer Şahin Perçin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1053709
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1322
2
ATIF
1
FAVORİ
1322
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÜLNAR (MERSİN) GEZENDE KANYON’UN TURİZM POTANSİYELİ
Yazarlar:
Ahmet Atasoy
,
Cevat Ercik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.958058
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1519
1
ATIF
0
FAVORİ
1519
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat