avatar
Cevat Ercik Doç. MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Yayın 11 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 7
11 Yayın
7 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi

Kurum

MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM

Popüler Yayınları

2

1

1461

0

1

1152

0

1

940

1

1

1491

Yayınlar

0

141

The effect of taste perception of locally processed foods on consumer attitudes
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-301
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 538

0

538

1

772

0

447

1

940

1

1491

0

1935

1

1461

GÜLNAR (MERSİN) GEZENDE KANYON’UN TURİZM POTANSİYELİ
DOI: 10.17498/kdeniz.958058
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1602

0

1602

Yayınlar

The effect of taste perception of locally processed foods on consumer attitudes
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-301
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 538

1

0

538

Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personelin Çalışma Değer Algılarının İş Tatminine Etkisi
Yazarlar: Cevat Ercik
DOI: 10.24010/soid.1408343
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 447

1

0

447

1

1

1491

6

0

1935

2

1

1461

GÜLNAR (MERSİN) GEZENDE KANYON’UN TURİZM POTANSİYELİ
DOI: 10.17498/kdeniz.958058
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1602

1

0

1602

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.