avatar
Cevat Ercik Doç. MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Yayın 11 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 7
11 Yayın
7 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi

Kurum

MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM

Popüler Yayınları

2

1

1322

0

1

1126

0

1

761

0

1

1204

Yayınlar

0

103

The effect of taste perception of locally processed foods on consumer attitudes
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-301
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 472

0

472

1

613

0

403

1

761

1

1204

0

1817

1

1322

GÜLNAR (MERSİN) GEZENDE KANYON’UN TURİZM POTANSİYELİ
DOI: 10.17498/kdeniz.958058
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1519

0

1519

Yayınlar

The effect of taste perception of locally processed foods on consumer attitudes
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-3-301
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 472

1

0

472

Konaklama İşletmelerinde Çalışan Personelin Çalışma Değer Algılarının İş Tatminine Etkisi
Yazarlar: Cevat Ercik
DOI: 10.24010/soid.1408343
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 403

1

0

403

5

0

1817

2

1

1322

GÜLNAR (MERSİN) GEZENDE KANYON’UN TURİZM POTANSİYELİ
DOI: 10.17498/kdeniz.958058
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1519

1

0

1519

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.