Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bayram Kanca
Doç. Dr.
Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi
Yayın
9
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
7
9
Yayın
10
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0002-0398-8152
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Pazarlaması
Turizm Yönetimi
Kurum
Giresun Üniversitesi Turizm Fakültesi
Popüler Yayınları
Google Trendler Verileri ile Ekoturizm Kavramının İncelenmesi
Yazarlar:
Nazlı Eser
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.897946
ATIF
0
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1328
0
ATIF
4
FAVORİ
1328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİ BİR TURİSTİK ÜRÜN OLARAK DÜĞÜN TURİZMİ: ALANYAZIN İNCELEMESİ
Yazarlar:
Kamil Unur
,
Bayram Kanca
,
Çağdaş Ertaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1880
0
ATIF
1
FAVORİ
1880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul'un Düğün Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bayram Kanca
,
Kamil Unur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.702953
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1324
2
ATIF
1
FAVORİ
1324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğa Turizmi Kapsamında Giresun İli Alternatif Yürüyüş Güzergahlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Zekeriya Karakayalı
,
Ömür Uçar
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1039977
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
0
ATIF
1
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Giresun'da Doğal Olarak Yetişen Yenilebilir Mantarların Gastronomik Değeri
Yazarlar:
Zekeriya Karakayalı
,
Kemal Enes
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1121396
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12117
1
ATIF
1
FAVORİ
12117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yerel Halkın Turizm Algısı: Metaforik Bir Yaklaşım
Yazarlar:
Bayram Kanca
,
Çağdaş Ertaş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1352326
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
401
1
FAVORİ
401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEREL PAYDAŞLARIN EKOTURİZM ALGISI VE GÖRÜŞLERİ: ORDU İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar: Semih Saraçoğlu,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Karadeniz Araştırmaları
DOI: 10.56694/karadearas.1220657
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
688
0
FAVORİ
688
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Doğu Karadeniz Bölgesindeki 4 ve 5 Yıldızlı Otellerin Yiyecek İçecek Bölümlerine Yönelik Tripadvisor Yorumlarının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Büşra Kaya
,
Kemal Enes
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
462
1
FAVORİ
462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Giresun'da Doğal Olarak Yetişen Yenilebilir Mantarların Gastronomik Değeri
Yazarlar:
Zekeriya Karakayalı
,
Kemal Enes
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1121396
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12117
1
FAVORİ
12117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğa Turizmi Kapsamında Giresun İli Alternatif Yürüyüş Güzergahlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Zekeriya Karakayalı
,
Ömür Uçar
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kent Akademisi
DOI: 10.35674/kent.1039977
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
1
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Google Trendler Verileri ile Ekoturizm Kavramının İncelenmesi
Yazarlar:
Nazlı Eser
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.897946
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1328
4
FAVORİ
1328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul'un Düğün Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bayram Kanca
,
Kamil Unur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.702953
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1324
1
FAVORİ
1324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YENİ BİR TURİSTİK ÜRÜN OLARAK DÜĞÜN TURİZMİ: ALANYAZIN İNCELEMESİ
Yazarlar:
Kamil Unur
,
Bayram Kanca
,
Çağdaş Ertaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1880
1
FAVORİ
1880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MERSİN ÜNİVERSİTESİ MERKEZİ KAFETERYA’DAKİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNİN ÖĞRENCİLER TARAFINDAN ALGILANAN KALİTE, MEMNUNİYET VE ALGILANAN RİSK AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Kamil Unur,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1109
1
FAVORİ
1109
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Karadeniz Araştırmaları
Kent Akademisi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
Editörlük
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Sekreter , Yayın Editörü
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Sekreter
Kurul Üyeliği
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Kent Akademisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Ekonomi Siyaset İnsan ve Toplum Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Giresun'da Doğal Olarak Yetişen Yenilebilir Mantarların Gastronomik Değeri
Yazarlar:
Zekeriya Karakayalı
,
Kemal Enes
,
Bayram Kanca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1121396
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12117
1
ATIF
1
FAVORİ
12117
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul'un Düğün Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bayram Kanca
,
Kamil Unur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.702953
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1324
2
ATIF
1
FAVORİ
1324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat