Celil Çakıcı profil resmi
Celil Çakıcı Prof. Dr. MERSİN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 31 Hakemlik 26 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 101
31 Yayın
26 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
101 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Politikası Turizm Pazarlaması Bütünleşik Pazarlama İletişimi Turizm Yönetimi

Kurum

MERSİN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi
Yazarlar: Elanur Şahin, Gürkan Akdağ, Celil Çakıcı , Neslihan Onur
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12791

0

3

12791

0

2

3062

0

2

866

4

1

2158

Kalabalık Restoran Algısının Davranışsal Niyetlere Etkisi
DOI: 10.32958/gastoria.587333
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 877

0

1

877

Yayınlar

YİYECEK SEÇİMİNDE SAĞLIK VE LEZZET TUTUMU ÖLÇEĞİNİN (SALTÖ) GEÇERLİK ÇALIŞMASI
Yayın Bilgisi: 2025 , Erciyes Akademi
DOI: 10.48070/erciyesakademi.1645837
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 66

0

66

Program Akreditasyonunda Takımlar ve Yıllar Arası Tutarlılık Analizi: Türkiye’den TURAK Örneği
Yayın Bilgisi: 2025 , Yükseköğretim Dergisi
DOI: 10.53478/yuksekogretim.1542751
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 84

0

84

1

153

0

539

1

482

1

352

Yapay Zekalı Hizmet Robotlarına Yönelik Etik Hususlar
DOI: 10.32572/guntad.1009648
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1833

1

1833

1

766

Yöneticiler Perspektifinden Otel Sadakat Programları Üzerine Bir Değerlendirme
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.800673
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 838

1

838

Turizm İşletmelerinde Sadakat Programları
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1282

1

1282

0

3570

1

1615

0

893

1

877

Doğu Akdeniz Bölgesi Dört ve Beş Yıldızlı Şehir Otellerinde İşgören Devir Hızı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Kamil Unur, Mehmet Günay, A. Celil Çakıcı
DOI: 10.24010/soid.600428
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1263

1

1263

0

1189

1

2158

TÜRK ESNAFIN SURİYELİ MÜLTECİ ESNAF HAKKINDAKİ TUTUMU: MERSİN'DE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Aysehan Cakici , Senay Yilmaz, A. Celil Cakici
Yayın Bilgisi: 2018 , PressAcademia Procedia
DOI: 10.17261/Pressacademia.2018.918
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2021

0

2021

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dallarında Yayınlanan Tezlerin Bibliyometrik Analizi
Yazarlar: Elanur Şahin, Gürkan Akdağ, Celil Çakıcı , Neslihan Onur
DOI: -
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12791

3

12791

1

2988

0

977

2

866

Otel İşletmeciliğinde Pazarlama Anlayışının Gelişimi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1120

1

1120

Yayınlar

Yapay Zekalı Hizmet Robotlarına Yönelik Etik Hususlar
DOI: 10.32572/guntad.1009648
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1833

2

1

1833

Doğu Akdeniz Bölgesi Dört ve Beş Yıldızlı Şehir Otellerinde İşgören Devir Hızı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Kamil Unur, Mehmet Günay, A. Celil Çakıcı
DOI: 10.24010/soid.600428
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1263

3

1

1263

2

0

1189

4

1

2158

2

1

2988

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.