Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zühal Okcu
Doç. Dr.
Atatürk Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
13
2
Yayın
7
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
0000-0003-1900-5437
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Sürdürülebilirliği
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Atatürk Üniversitesi
Yayınlar
Determination of Some Quality Properties of Blueberry Fruit Coated with Edible Coating (Vaccinium Arctostaphylos)
Yazarlar:
Zühal Okcu
, Yasemin Yavuz Abanoz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.972382
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
444
0
FAVORİ
444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Benay Kaplan,
Zühal Okcu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.788688
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1047
0
FAVORİ
1047
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kurul Üyeliği
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gastro-World
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Benay Kaplan,
Zühal Okcu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.788688
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1047
2
ATIF
0
FAVORİ
1047
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat