avatar
Zühal Okcu Doç. Dr. Atatürk Üniversitesi
Yayın 2 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 13
2 Yayın
7 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Sürdürülebilirliği Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi

Kurum

Atatürk Üniversitesi

Yayınlar

Determination of Some Quality Properties of Blueberry Fruit Coated with Edible Coating (Vaccinium Arctostaphylos)
Yazarlar: Zühal Okcu , Yasemin Yavuz Abanoz
DOI: 10.18185/erzifbed.972382
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 444

0

444

Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Benay Kaplan, Zühal Okcu
DOI: 10.21597/jist.788688
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1047

0

1047

Yayınlar

Hünnap Meyvesinden Üretilen Marmelatların Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Benay Kaplan, Zühal Okcu
DOI: 10.21597/jist.788688
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1047

2

0

1047

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.