Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Emirmustafaoğlu
Dr. Öğr. Üyesi
Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
15
3
Yayın
15
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
0000-0002-7011-413X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Peynir teknolojisi
Yoğurt teknolojisi
Sütlü tatlılar
Kızartılan peynirler
Kurum
Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi
Popüler Yayınları
Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1899
5
ATIF
1
FAVORİ
1899
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
LEBLEBİ UNU KULLANIMININ PUDİNGİN FİZİKOKİMYASAL, TEKSTÜREL, REOLOJİK VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25064
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
53
0
FAVORİ
53
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜRETİM PARAMETRELERİ OPTİMİZE EDİLMİŞ KIZARTMALIK KEŞ ÖRNEKLERİNDE DEPOLAMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1570
0
FAVORİ
1570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1899
1
FAVORİ
1899
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
AgriTR Science
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gıda
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Yayınlar
Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1899
5
ATIF
1
FAVORİ
1899
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat