Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Hayri Coşkun
Hayri Coşkun
Prof. Dr.
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
15
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
20
15
Yayın
5
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1659
4
ATIF
1
FAVORİ
1659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
,
Büşranur Büyüktanır
, Nizamettin Baş,
Emine Tanrıkulu
, Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
4
ATIF
1
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Katık Keşinin Fizikokimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Üretim Yöntemi ile Depolama Sıcaklığının Etkisi
Yazarlar: Hamiyet Aydoğan,
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1461269
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
298
0
FAVORİ
298
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KATIK KEŞİ ÜRETİMİ İÇİN EN UYGUN KURUMADDE VE YAĞ ORANININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Kübra Özcan,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23092
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
242
0
FAVORİ
242
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Satışa Sunulan Bazı Peynirlerde Taklit ve Tağşiş Durumu
Yazarlar:
Gülden Kekik
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382962
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
887
0
FAVORİ
887
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜZCE’DE YETİŞTİRİLEN ANADOLU IRKI MANDA SÜTLERİNDE LAKTASYON BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar:
Yeter Şanlı
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23034
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
352
0
FAVORİ
352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir Mayası Üretiminde Helal ve Haram Yaklaşımlar
Yazarlar:
Hayri Coşkun
,
Said Nuri Akgündüz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7857
0
FAVORİ
7857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEFİR STARTERİ KULLANILARAK ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNDE OLGUNLAŞMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar: Sümeyra Eser,
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20050
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
778
0
FAVORİ
778
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
,
Büşranur Büyüktanır
, Nizamettin Baş,
Emine Tanrıkulu
, Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
1
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNSAN YETİŞTİREN ODAK OLARAK AKADEMİK ETİĞE BİR BAKIŞ
Yazarlar:
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
955
0
FAVORİ
955
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNEK VE MANDA SÜTÜNDEN YAPILAN YOĞURTLARIN RAF ÖMÜRLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Ercan Sarıca
,
Hayri Coşkun
, İlker Can Kemer, Ezgi Seher Samur, Fatma Merve Çifçi, Ayten Aktaş, Hilal Erer, Emine Vergili
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19035
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1109
0
FAVORİ
1109
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UHT VE PASTÖRİZE SÜTLERDE ORGANİK KLORLU PESTİSİTLERİN TAYİNİ
Yazarlar:
Hayri Coşkun
, Melis Karakaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18058
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1554
0
FAVORİ
1554
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEÇİ SÜTÜNDEN FARKLI PIHTILAŞTIRMA YÖNTEMLERİ İLE ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNİN OLGUNLAŞTIRILMASI ESNASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar:
Hayri Coşkun
, Merve Demirtaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18073
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1183
0
FAVORİ
1183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL MENGEN PEYNİRİNİN MİKROBİYAL KALİTESİ, UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, TEKSTÜREL VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Kübra Sarı,
Hülya Yaman
,
Hayri Coşkun
,
Aylin Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17089
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2477
0
FAVORİ
2477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜRETİM PARAMETRELERİ OPTİMİZE EDİLMİŞ KIZARTMALIK KEŞ ÖRNEKLERİNDE DEPOLAMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1375
0
FAVORİ
1375
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1659
1
FAVORİ
1659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mengen Peynirinden Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu, Moleküler Tanımlanması ve Bazı Starter Kültür Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Aylin Akoğlu
,
Hülya Yaman
,
Hayri Coşkun
, Kübra Sarı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2365
0
FAVORİ
2365
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
İslami İlimler Araştırmaları Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
DÜZCE’DE YETİŞTİRİLEN ANADOLU IRKI MANDA SÜTLERİNDE LAKTASYON BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar:
Yeter Şanlı
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23034
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
352
1
ATIF
0
FAVORİ
352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEFİR STARTERİ KULLANILARAK ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNDE OLGUNLAŞMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar: Sümeyra Eser,
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20050
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
778
2
ATIF
0
FAVORİ
778
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
,
Büşranur Büyüktanır
, Nizamettin Baş,
Emine Tanrıkulu
, Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
4
ATIF
1
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNEK VE MANDA SÜTÜNDEN YAPILAN YOĞURTLARIN RAF ÖMÜRLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Ercan Sarıca
,
Hayri Coşkun
, İlker Can Kemer, Ezgi Seher Samur, Fatma Merve Çifçi, Ayten Aktaş, Hilal Erer, Emine Vergili
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19035
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1109
1
ATIF
0
FAVORİ
1109
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UHT VE PASTÖRİZE SÜTLERDE ORGANİK KLORLU PESTİSİTLERİN TAYİNİ
Yazarlar:
Hayri Coşkun
, Melis Karakaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18058
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1554
2
ATIF
0
FAVORİ
1554
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL MENGEN PEYNİRİNİN MİKROBİYAL KALİTESİ, UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, TEKSTÜREL VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Kübra Sarı,
Hülya Yaman
,
Hayri Coşkun
,
Aylin Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17089
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2477
1
ATIF
0
FAVORİ
2477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
Yazarlar:
Ahmet Emirmustafaoğlu
,
Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1659
4
ATIF
1
FAVORİ
1659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mengen Peynirinden Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu, Moleküler Tanımlanması ve Bazı Starter Kültür Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Aylin Akoğlu
,
Hülya Yaman
,
Hayri Coşkun
, Kübra Sarı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2365
5
ATIF
0
FAVORİ
2365
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat