avatar
Hülya Yaman Doç. Dr. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, BOLU TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 2 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 7
2 Yayın
4 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Süt Teknolojisi

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, BOLU TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Yayınlar

0

2785

Yayınlar

GELENEKSEL MENGEN PEYNİRİNİN MİKROBİYAL KALİTESİ, UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, TEKSTÜREL VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2785

1

0

2785