Aylin Akoğlu profil resmi
Aylin Akoğlu BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 10 TR Dizin Atıf 70
9 Yayın
7 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
70 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Metabolik Gıda İntoleransları
Yazarlar: Aylin Akoğlu , Murat Oruç
DOI: 10.29050/harranziraat.296641
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11864

3

1

11864

1

1

1432

Yayınlar

0

1364

0

1659

Food safety knowledge of food handlers working in hotel kitchens in Turkey
Yazarlar: Taner Tuncer, Aylin Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20009
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4534

0

4534

BILDIRCIN NUGGET ÜRETİMİ VE DEPOLAMA STABİLİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Aylin Akoğlu , Levent Gülüm, İlker Turan Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19077
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1437

0

1437

Metabolik Gıda İntoleransları
Yazarlar: Aylin Akoğlu , Murat Oruç
DOI: 10.29050/harranziraat.296641
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11864

1

11864

0

2538

YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ
Yazarlar: Aylin Akoğlu , İbrahim Çakır, İlker Turan Akoğlu, Aynur Gül Karahan, M Lütfü Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 924

0

924

Yayınlar

1

1

1432

Metabolik Gıda İntoleransları
Yazarlar: Aylin Akoğlu , Murat Oruç
DOI: 10.29050/harranziraat.296641
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11864

3

1

11864

GELENEKSEL MENGEN PEYNİRİNİN MİKROBİYAL KALİTESİ, UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, TEKSTÜREL VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2538

1

0

2538

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.