Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aylin Akoğlu
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
70
9
Yayın
7
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
70
TR Dizin Atıf
0000-0002-0136-4928
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Metabolik Gıda İntoleransları
Yazarlar:
Aylin Akoğlu
, Murat Oruç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.296641
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11864
3
ATIF
1
FAVORİ
11864
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Festivali Tercihinde Ziyaretçilerin Memnuniyet ve Bağlılık Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Elif Aslan
,
Aylin Akoğlu
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.592416
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1432
1
ATIF
1
FAVORİ
1432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Evaluation of university students' knowledge, attitudes, and practices on food safety in Bolu, Türkiye
Yazarlar:
Emrah Gökçeel
,
Aylin Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22030
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1364
0
FAVORİ
1364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food allergy knowledge, attitudes, and practices of food handlers working in the five-star hotel kitchens in Turkey
Yazarlar:
Uğur Lokman
,
Aylin Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1659
0
FAVORİ
1659
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Festivali Tercihinde Ziyaretçilerin Memnuniyet ve Bağlılık Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Elif Aslan
,
Aylin Akoğlu
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.592416
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1432
1
FAVORİ
1432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food safety knowledge of food handlers working in hotel kitchens in Turkey
Yazarlar: Taner Tuncer,
Aylin Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20009
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4534
0
FAVORİ
4534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BILDIRCIN NUGGET ÜRETİMİ VE DEPOLAMA STABİLİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Aylin Akoğlu
, Levent Gülüm,
İlker Turan Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19077
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1437
0
FAVORİ
1437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Metabolik Gıda İntoleransları
Yazarlar:
Aylin Akoğlu
, Murat Oruç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.296641
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11864
1
FAVORİ
11864
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL MENGEN PEYNİRİNİN MİKROBİYAL KALİTESİ, UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, TEKSTÜREL VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Kübra Sarı,
Hülya Yaman
,
Hayri Coşkun
,
Aylin Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17089
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2538
0
FAVORİ
2538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mengen Peynirinden Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu, Moleküler Tanımlanması ve Bazı Starter Kültür Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Aylin Akoğlu
,
Hülya Yaman
,
Hayri Coşkun
, Kübra Sarı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2462
0
FAVORİ
2462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ
Yazarlar:
Aylin Akoğlu
, İbrahim Çakır, İlker Turan Akoğlu, Aynur Gül Karahan, M Lütfü Çakmakçı
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
924
0
FAVORİ
924
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gıda
Yayınlar
Gastronomi Festivali Tercihinde Ziyaretçilerin Memnuniyet ve Bağlılık Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Elif Aslan
,
Aylin Akoğlu
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.592416
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1432
1
ATIF
1
FAVORİ
1432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Metabolik Gıda İntoleransları
Yazarlar:
Aylin Akoğlu
, Murat Oruç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.296641
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11864
3
ATIF
1
FAVORİ
11864
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL MENGEN PEYNİRİNİN MİKROBİYAL KALİTESİ, UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, TEKSTÜREL VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Kübra Sarı,
Hülya Yaman
,
Hayri Coşkun
,
Aylin Akoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17089
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2538
1
ATIF
0
FAVORİ
2538
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mengen Peynirinden Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu, Moleküler Tanımlanması ve Bazı Starter Kültür Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Aylin Akoğlu
,
Hülya Yaman
,
Hayri Coşkun
, Kübra Sarı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2462
5
ATIF
0
FAVORİ
2462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat