Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serkan Şengül
Prof. Dr.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Yayın
27
Hakemlik
24
CrossRef Atıf
76
TR Dizin Atıf
70
27
Yayın
24
Hakemlik
76
CrossRef Atıf
70
TR Dizin Atıf
0000-0003-4615-1982
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm Yönetimi
Turizm
Gastronomi
Sürdürülebilir Turizm
Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi
Turizm Pazarlaması
Turizm Planlaması
Kurum
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Popüler Yayınları
TURİZM DESTİNASYONLARININ UNESCO DÜNYA MİRAS LİSTESİNE GİRİŞİNDE PAYDAŞLARIN İŞ BİRLİĞİNİN ROLÜ: MUDURNU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Rahmi Yücel
,
Serkan Şengül
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
934
0
ATIF
2
FAVORİ
934
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM DESTİNASYONLARINDA SÜRDÜRÜLEBİLİR GELİŞİM: GÖYNÜK YEREL TURİZM PAYDAŞLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
İsa Bayhan
,
Rahmi Yücel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.363396
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3120
1
ATIF
2
FAVORİ
3120
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lezzeti Görselleştirmek : Yemek Fotoğraflarında Renk, Kompozisyon ve Estetik Algı
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
Sevim Usta Dişsiz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1597044
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
629
0
ATIF
2
FAVORİ
629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sosyal Medyada Paylaşılan Yöresel Yemek Fotoğraflarının Turistlerin Seyahat Tercihleri Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Burak Eryılmaz
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6104
0
ATIF
2
FAVORİ
6104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Festivali Tercihinde Ziyaretçilerin Memnuniyet ve Bağlılık Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Elif Aslan
,
Aylin Akoğlu
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.592416
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1881
1
ATIF
1
FAVORİ
1881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN TANITIMINDA DİJİTAL PAZARLAMA İLETİŞİMİNİN KULLANILMASI: BALIKESİR ZEYTİNYAĞLARI ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Büşra Diken Çolak
,
Seray Evren
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1508131
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
131
0
FAVORİ
131
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliğinde Mutfak Mirasının Rolü
Yazarlar:
Seray Evren
,
Serkan Şengül
,
Nihan Yarmacı Güvenç
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1607523
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
1
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lezzeti Görselleştirmek : Yemek Fotoğraflarında Renk, Kompozisyon ve Estetik Algı
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
Sevim Usta Dişsiz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1597044
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
629
2
FAVORİ
629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı saray mutfağı ve ziyafet kültürü uygulamalarına yönelik değerlendirmeler
Yazarlar:
Ebrar Parmaksızoğlu Işık
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1501621
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1243
1
FAVORİ
1243
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye Selçuklu Mutfağına Özgü Yiyecek ve İçecek Sunan İşletmeler Üzerine Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Melike Soy
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2151
0
FAVORİ
2151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNDE İŞGÜCÜ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ: MEVCUT DURUM, NEDENLER VE SONUÇLAR
Yazarlar:
Sevim Usta
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.18070/erciyesiibd.1270412
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
543
0
FAVORİ
543
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kış turizminde faaliyet gösteren konaklama işletmelerinin rekabet ve konumlandırma stratejileri: Türkiye örneği
Yazarlar:
Ebru Bozdemir
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1253236
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
870
1
FAVORİ
870
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OTEL İŞLETMELERİNİN SATIN ALMA SÜREÇLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KONTROL FAALİYETLERİNİN ANALİZİ: SAPANCA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Sevim Usta
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.1162840
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1207
1
FAVORİ
1207
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Yiyecek-İçecek Ürünlerinin Analizi
Yazarlar:
Sevim Usta
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1102302
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3389
1
FAVORİ
3389
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kış Turizmi Üzerine Bir Literatür İncelemesi
Yazarlar: Ebru Bozdemir,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3104
1
FAVORİ
3104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Festivali Tercihinde Ziyaretçilerin Memnuniyet ve Bağlılık Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Elif Aslan
,
Aylin Akoğlu
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.592416
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1881
1
FAVORİ
1881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Her Şeyin Turizmi (Mi?): Turizm Çeşitlerini İsimlendirme Problemi
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
Koray Genç
,
Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2067
1
FAVORİ
2067
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL MUTFAK MOTİVASYON UNSURLARININ DESTİNASYONU TEKRAR TERCİH ETME VE BAŞKALARINA ÖNERME ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.423509
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2346
0
FAVORİ
2346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM DESTİNASYONLARINDA SÜRDÜRÜLEBİLİR GELİŞİM: GÖYNÜK YEREL TURİZM PAYDAŞLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
İsa Bayhan
,
Rahmi Yücel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.363396
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3120
2
FAVORİ
3120
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Mutfak Marka Değeri Algısının Destinasyon Farkındalığı ve Destinasyon Sadakati Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2707
0
FAVORİ
2707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DESTİNASYON GASTRONOMİ MARKA DEĞERİ BİLEŞENLERİNİN SEYAHAT NİYETİ ÜZERİNE ETKİSİ (BOLU ÖRNEĞİ)
Yazarlar:
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.11616/asbed.v18i38800.459473
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2047
1
FAVORİ
2047
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sakarya’yı Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Kişisel Özellikleri ile Yöresel Mutfak Memnuniyetleri Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi
Yazarlar:
Serkan Şengül
, Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1908
1
FAVORİ
1908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM DESTİNASYONLARININ UNESCO DÜNYA MİRAS LİSTESİNE GİRİŞİNDE PAYDAŞLARIN İŞ BİRLİĞİNİN ROLÜ: MUDURNU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Rahmi Yücel
,
Serkan Şengül
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
934
2
FAVORİ
934
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEREL GİRİŞİMCİLİK VE TURİZM İLİŞKİSİNE DAİR ÇIKARIMLAR: MUDURNU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.334289
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1930
0
FAVORİ
1930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’NİN GASTRONOMİ TURİZMİ DESTİNASYONLARININ BELİRLENMESİ: YERLİ TURİSTLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645178
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5165
1
FAVORİ
5165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARİHİ KONAK İŞLETMELERİNİN KRİZ YÖNETİMİ UYGULAMALARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Oğuz Türkay
,
Serkan Şengül
,
Koray Genç
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Finans Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1123
0
FAVORİ
1123
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN TEDARİKÇİ DEĞERLENDİRMELERİ: YÖRESEL MUTFAK ÜRÜNLERİNİN SATINALMA SÜREÇLERİ HAKKINDA BİR ARAŞTIRMA - SUPPLIER EVALUATION OF FOOD AND BEVERAGE BUSINESSES: A RESEARCH ON THE PURCHASING PROCESSES OF LOCAL CUISINE PRODUCTS
Yazarlar:
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/makusobed.302913
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4772
0
FAVORİ
4772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL MUTFAK UNSURLARININ TURİZM DESTİNASYONU SEÇİMİNDEKİ ROLÜ MUDURNU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Serkan Şengül
, Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi
DOI: 10.17130/ijmeb.20162922023
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5266
1
FAVORİ
5266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sosyal Medyada Paylaşılan Yöresel Yemek Fotoğraflarının Turistlerin Seyahat Tercihleri Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Burak Eryılmaz
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6104
2
FAVORİ
6104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FESTİVAL TURİZMİ KAPSAMINDA YÖRESEL MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN DESTEKLEYİCİ ÜRÜN OLARAK KULLANILMASI: MUDURNU İPEKYOLU KÜLTÜR SANAT VE TURİZM FESTİVALİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Serkan Şengül
, Koray Genç
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3877
1
FAVORİ
3877
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BÖLGE RESTORAN MÖNÜLERİNİN BELİRLENMESİNDE “YÖRESEL MUTFAKLAR” EĞİTİMİNİN KULLANILMASI: MUDURNU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Serkan Şengül
, Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Ejovoc (Electronic Journal of Vocational Colleges)
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
295
0
FAVORİ
295
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Girişimci Kişilik Özelliklerinin Belirlenmesi: Turizm Lisans Ve Ön Lisans Öğrencileri Üzerine Bir Alan Araştırması
Yazarlar: Seyit Ahmet Solmaz, Özlem Aksoy,
Serkan Şengül
, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal Ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.18493/kmusekad.99740
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2308
0
FAVORİ
2308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Bakış Uluslararası Hakemli Sosyal Bilimler Dergisi
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Ejovoc (Electronic Journal of Vocational Colleges)
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Finans Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of New Tourism Trends
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal Ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Finans Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Editör Yardımcısı
Journal of New Tourism Trends
Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Aydın Gastronomy
Finans Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Finans Ekonomi ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
İşletme Bilimi Dergisi
Journal of New Tourism Trends
Journal of Travel and Tourism Research
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Uygulamalı Ekonomi ve Sosyal Bilimler Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Kültürel Mirasın Sürdürülebilirliğinde Mutfak Mirasının Rolü
Yazarlar:
Seray Evren
,
Serkan Şengül
,
Nihan Yarmacı Güvenç
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1607523
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
1
ATIF
1
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Yiyecek-İçecek Ürünlerinin Analizi
Yazarlar:
Sevim Usta
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1102302
ATIF
7
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3389
7
ATIF
1
FAVORİ
3389
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Festivali Tercihinde Ziyaretçilerin Memnuniyet ve Bağlılık Düzeylerini Etkileyen Faktörler: Ege Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Elif Aslan
,
Aylin Akoğlu
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18026/cbayarsos.592416
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1881
1
ATIF
1
FAVORİ
1881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL MUTFAK MOTİVASYON UNSURLARININ DESTİNASYONU TEKRAR TERCİH ETME VE BAŞKALARINA ÖNERME ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.423509
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2346
7
ATIF
0
FAVORİ
2346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM DESTİNASYONLARINDA SÜRDÜRÜLEBİLİR GELİŞİM: GÖYNÜK YEREL TURİZM PAYDAŞLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
İsa Bayhan
,
Rahmi Yücel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.363396
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3120
1
ATIF
2
FAVORİ
3120
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DESTİNASYON GASTRONOMİ MARKA DEĞERİ BİLEŞENLERİNİN SEYAHAT NİYETİ ÜZERİNE ETKİSİ (BOLU ÖRNEĞİ)
Yazarlar:
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.11616/asbed.v18i38800.459473
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2047
5
ATIF
1
FAVORİ
2047
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEREL GİRİŞİMCİLİK VE TURİZM İLİŞKİSİNE DAİR ÇIKARIMLAR: MUDURNU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.334289
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1930
2
ATIF
0
FAVORİ
1930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’NİN GASTRONOMİ TURİZMİ DESTİNASYONLARININ BELİRLENMESİ: YERLİ TURİSTLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645178
ATIF
9
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5165
9
ATIF
1
FAVORİ
5165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN TEDARİKÇİ DEĞERLENDİRMELERİ: YÖRESEL MUTFAK ÜRÜNLERİNİN SATINALMA SÜREÇLERİ HAKKINDA BİR ARAŞTIRMA - SUPPLIER EVALUATION OF FOOD AND BEVERAGE BUSINESSES: A RESEARCH ON THE PURCHASING PROCESSES OF LOCAL CUISINE PRODUCTS
Yazarlar:
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/makusobed.302913
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4772
1
ATIF
0
FAVORİ
4772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÖRESEL MUTFAK UNSURLARININ TURİZM DESTİNASYONU SEÇİMİNDEKİ ROLÜ MUDURNU ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Serkan Şengül
, Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi
DOI: 10.17130/ijmeb.20162922023
ATIF
20
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5266
20
ATIF
1
FAVORİ
5266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversite Öğrencilerinin Girişimci Kişilik Özelliklerinin Belirlenmesi: Turizm Lisans Ve Ön Lisans Öğrencileri Üzerine Bir Alan Araştırması
Yazarlar: Seyit Ahmet Solmaz, Özlem Aksoy,
Serkan Şengül
, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal Ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.18493/kmusekad.99740
ATIF
22
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2308
22
ATIF
0
FAVORİ
2308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat