Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şevki Ulema
Prof. Dr.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Yayın
12
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
32
12
Yayın
10
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
32
TR Dizin Atıf
0000-0002-5874-8797
57225978032
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Turizm Yönetimi
Turizm
Mutfak Kültürü
Turizm Pazarlaması
Gastronomi Turizmi
Kurum
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Popüler Yayınları
TÜRKİYE’DEKİ HAVAYOLU İŞLETMELERİNDE UYGULANAN SADAKAT PROGRAMLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Akın Akpur
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.38120/banusad.1159061
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
0
ATIF
1
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçıların Mutfakta Alkol Tüketim Durumlarına Yönelik Bir Araştırma: Ankara İli Örneği
Yazarlar:
Elif Kaymaz
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2024 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1340081
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
370
0
ATIF
1
FAVORİ
370
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Pastacılık ve Fırıncılık Ürünleri: Marmara Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Şevki Ulema
,
Dilek Karakaş
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1463706
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1205
1
ATIF
1
FAVORİ
1205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomy Tourism Potential of Kazakhstan: A Research on Swot Analysis
Yazarlar:
Urmanbek Tagmanov
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1478326
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1065
0
ATIF
1
FAVORİ
1065
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rekabet ve Stratejik Yönetim Konularını İçeren Gastronomi Tezlerin Bibliyometrik Analizi
Yazarlar:
İsmail Uzut
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1536209
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
0
ATIF
1
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
YİYECEK İÇECEK TÜKETİMİNDE DİDEROT ETKİSİ
Yazarlar:
Dilek Karakaş
,
Serkan Semint
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.1632489
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
154
1
FAVORİ
154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sporcu Beslenmesi Konulu Lisansüstü Tezlerin Bibliyometrik Olarak İncelenmesi
Yazarlar:
Şevki Ulema
,
Dilek Karakaş
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1480278
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
160
0
FAVORİ
160
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAĞININ GELENEKSEL ÇORBALARI: YUSUFELİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Özlem Varol
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
DOI: 10.70756/anameud.1581865
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
251
0
FAVORİ
251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk ve Fransız Mutfaklarında Peynir Kullanımının Karşılaştırmalı Analizi
Yazarlar:
Zeynep Menteşe
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
585
0
FAVORİ
585
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rekabet ve Stratejik Yönetim Konularını İçeren Gastronomi Tezlerin Bibliyometrik Analizi
Yazarlar:
İsmail Uzut
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1536209
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
429
1
FAVORİ
429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aşçıların Mutfakta Alkol Tüketim Durumlarına Yönelik Bir Araştırma: Ankara İli Örneği
Yazarlar:
Elif Kaymaz
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2024 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1340081
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
370
1
FAVORİ
370
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Pastacılık ve Fırıncılık Ürünleri: Marmara Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Şevki Ulema
,
Dilek Karakaş
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1463706
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1205
1
FAVORİ
1205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomy Tourism Potential of Kazakhstan: A Research on Swot Analysis
Yazarlar:
Urmanbek Tagmanov
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1478326
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1065
1
FAVORİ
1065
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DEKİ HAVAYOLU İŞLETMELERİNDE UYGULANAN SADAKAT PROGRAMLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Akın Akpur
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.38120/banusad.1159061
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
1
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Öğrencilerin Lisans Eğitimine İlişkin Görüş ve Düşünceleri: Devlet Üniversitelerinde Bir Araştırma
Yazarlar:
Muzaffer Çakmak
,
Mehmet Sarıışık
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Güncel Eğitim Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1196
0
FAVORİ
1196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Kurumlarda Çalışan Öğretim Elemanlarının Turizm Eğitimine Yönelik Değerlendirmeleri
Yazarlar:
Muzaffer Çakmak
,
Şevki Ulema
,
Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
691
0
FAVORİ
691
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PERSONEL GÜÇLENDİRMENİN ÖRGÜTSEL BAĞLILIK ÜZERİNE ETKİSİ: YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Hamide Salha
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.26468/trakyasobed.727758
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1558
0
FAVORİ
1558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of Travel and Tourism Research
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Güncel Eğitim Araştırmaları Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
Kurul Üyeliği
Journal of Applied Tourism Research
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Erciyes Akademi
Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
İşletme
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Yayınlar
Coğrafi İşaretli Pastacılık ve Fırıncılık Ürünleri: Marmara Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Şevki Ulema
,
Dilek Karakaş
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1463706
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1205
1
ATIF
1
FAVORİ
1205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PERSONEL GÜÇLENDİRMENİN ÖRGÜTSEL BAĞLILIK ÜZERİNE ETKİSİ: YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Hamide Salha
,
Şevki Ulema
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.26468/trakyasobed.727758
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1558
2
ATIF
0
FAVORİ
1558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat