avatar
Şevki Ulema Prof. Dr. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 32
12 Yayın
10 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
32 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Turizm Yönetimi Turizm Mutfak Kültürü Turizm Pazarlaması Gastronomi Turizmi

Kurum

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

818

Aşçıların Mutfakta Alkol Tüketim Durumlarına Yönelik Bir Araştırma: Ankara İli Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1340081
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 424

0

1

424

Coğrafi İşaretli Pastacılık ve Fırıncılık Ürünleri: Marmara Bölgesi Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1463706
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1427

1

1

1427

Gastronomy Tourism Potential of Kazakhstan: A Research on Swot Analysis
DOI: 10.24010/soid.1478326
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1351

0

1

1351

0

1

538

Yayınlar

YİYECEK İÇECEK TÜKETİMİNDE DİDEROT ETKİSİ
DOI: 10.30794/pausbed.1632489
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 217

1

217

0

377

TÜRK MUTFAĞININ GELENEKSEL ÇORBALARI: YUSUFELİ ÖRNEĞİ
DOI: 10.70756/anameud.1581865
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 565

0

565

0

758

1

538

1

424

1

1427

Gastronomy Tourism Potential of Kazakhstan: A Research on Swot Analysis
DOI: 10.24010/soid.1478326
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1351

1

1351

1

818

0

1600

Yayınlar

Coğrafi İşaretli Pastacılık ve Fırıncılık Ürünleri: Marmara Bölgesi Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1463706
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1427

1

1

1427

2

0

1600