avatar
Oğuz Türkay Prof. Dr. SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 18 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 18 TR Dizin Atıf 212
18 Yayın
5 Hakemlik
18 CrossRef Atıf
212 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Politikası Turizm Sosyolojisi Mutfak Sanatları

Kurum

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

7

2

7693

Restoran Seçiminde Kişiliğin Rolü: Sakarya Örneği
DOI: 10.29249/selcuksbmyd.687053
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1545

2

2

1545

0

2

1268

Türkiye’nin Turistik Tanıtımında Kullanılan Politika ve Stratejilerin İncelenmesi
DOI: 10.32572/guntad.791208
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1810

0

2

1810

İstanbul’un Yöresel Lezzetleri ve Gastronomi Kimliğine Katkıları Bakımından İncelenmesi
Yazarlar: Ceren Kara, Oğuz Türkay
DOI: 10.32572/guntad.1333329
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 769

2

2

769

Yayınlar

Otellerde Atık Gıda Yönetimi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1306637
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1314

0

1314

İstanbul’un Yöresel Lezzetleri ve Gastronomi Kimliğine Katkıları Bakımından İncelenmesi
Yazarlar: Ceren Kara, Oğuz Türkay
DOI: 10.32572/guntad.1333329
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 769

2

769

1

1297

1

617

1

832

1

684

“Watchover of Turkey” Filmine İlişkin Göstergelerin Çözümlenmesi
DOI: 10.21076/vizyoner.895439
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 850

1

850

0

602

Yabancı Turistlerin Türkiye Turizmi İmajına İlişkin Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.824677
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1459

1

1459

2

1810

1

1882

Restoran Seçiminde Kişiliğin Rolü: Sakarya Örneği
DOI: 10.29249/selcuksbmyd.687053
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1545

2

1545

0

1283

2

7693

HOSTEL İŞLETMECİLİĞİNDE REKABET BELİRLEYİCİLERİ: İŞLETMECİ VE TURİST GÖRÜŞLERİNİN ANALİZİ
Yazarlar: Vugar Gahramanov, Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2019 , İşletme Bilimi Dergisi
DOI: 10.22139/jobs.497515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1315

1

1315

Yayınlar

İstanbul’un Yöresel Lezzetleri ve Gastronomi Kimliğine Katkıları Bakımından İncelenmesi
Yazarlar: Ceren Kara, Oğuz Türkay
DOI: 10.32572/guntad.1333329
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 769

2

2

769

2

1

684

1

0

602

Yabancı Turistlerin Türkiye Turizmi İmajına İlişkin Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.824677
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1459

1

1

1459

Restoran Seçiminde Kişiliğin Rolü: Sakarya Örneği
DOI: 10.29249/selcuksbmyd.687053
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1545

2

2

1545

1

0

1283

7

2

7693

HOSTEL İŞLETMECİLİĞİNDE REKABET BELİRLEYİCİLERİ: İŞLETMECİ VE TURİST GÖRÜŞLERİNİN ANALİZİ
Yazarlar: Vugar Gahramanov, Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2019 , İşletme Bilimi Dergisi
DOI: 10.22139/jobs.497515
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1315

2

1

1315

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.