avatar
Oğuz Türkay Prof. Dr. SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 21 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 24 TR Dizin Atıf 212
21 Yayın
5 Hakemlik
24 CrossRef Atıf
212 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Politikası Turizm Sosyolojisi Mutfak Sanatları

Kurum

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Restoran Seçiminde Kişiliğin Rolü: Sakarya Örneği
DOI: 10.29249/selcuksbmyd.687053
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1779

2

2

1779

0

2

1482

Türkiye’nin Turistik Tanıtımında Kullanılan Politika ve Stratejilerin İncelenmesi
DOI: 10.32572/guntad.791208
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2041

1

2

2041

İstanbul’un Yöresel Lezzetleri ve Gastronomi Kimliğine Katkıları Bakımından İncelenmesi
Yazarlar: Ceren Kara, Oğuz Türkay
DOI: 10.32572/guntad.1333329
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1283

2

2

1283

7

2

8216

Yayınlar

0

159

TEKNOLOJİ TABANLI TURİZM PERSPEKTİFİNİN KAVRAMSAL ANALİZİ: HİBRİT BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2025 , Erciyes Akademi
DOI: 10.48070/erciyesakademi.1648299
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 211

1

211

Otellerde Atık Gıda Yönetimi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1306637
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2055

0

2055

İstanbul’un Yöresel Lezzetleri ve Gastronomi Kimliğine Katkıları Bakımından İncelenmesi
Yazarlar: Ceren Kara, Oğuz Türkay
DOI: 10.32572/guntad.1333329
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1283

2

1283

1

1872

1

737

1

844

1

965

“Watchover of Turkey” Filmine İlişkin Göstergelerin Çözümlenmesi
DOI: 10.21076/vizyoner.895439
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 963

1

963

0

687

Yabancı Turistlerin Türkiye Turizmi İmajına İlişkin Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.824677
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1593

1

1593

2

2041

1

2067

Restoran Seçiminde Kişiliğin Rolü: Sakarya Örneği
DOI: 10.29249/selcuksbmyd.687053
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1779

2

1779

0

1446

2

8216

HOSTEL İŞLETMECİLİĞİNDE REKABET BELİRLEYİCİLERİ: İŞLETMECİ VE TURİST GÖRÜŞLERİNİN ANALİZİ
Yazarlar: Vugar Gahramanov, Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2019 , İşletme Bilimi Dergisi
DOI: 10.22139/jobs.497515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1547

1

1547

Yayınlar

Otellerde Atık Gıda Yönetimi: Trabzon Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1306637
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2055

1

0

2055

1

1

1873

İstanbul’un Yöresel Lezzetleri ve Gastronomi Kimliğine Katkıları Bakımından İncelenmesi
Yazarlar: Ceren Kara, Oğuz Türkay
DOI: 10.32572/guntad.1333329
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1283

2

2

1283

1

1

1872

1

1

737

3

1

844

1

0

687

Yabancı Turistlerin Türkiye Turizmi İmajına İlişkin Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
DOI: 10.19168/jyasar.824677
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1593

1

1

1593

Türkiye’nin Turistik Tanıtımında Kullanılan Politika ve Stratejilerin İncelenmesi
DOI: 10.32572/guntad.791208
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2041

1

2

2041

Restoran Seçiminde Kişiliğin Rolü: Sakarya Örneği
DOI: 10.29249/selcuksbmyd.687053
ATIF 2 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1779

2

2

1779

1

0

1446

7

2

8216

HOSTEL İŞLETMECİLİĞİNDE REKABET BELİRLEYİCİLERİ: İŞLETMECİ VE TURİST GÖRÜŞLERİNİN ANALİZİ
Yazarlar: Vugar Gahramanov, Oğuz Türkay
Yayın Bilgisi: 2019 , İşletme Bilimi Dergisi
DOI: 10.22139/jobs.497515
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1547

2

1

1547

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.