Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Serkan Semint
Arş. Gör.
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
5
10
Yayın
0
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Turizm Yönetimi
Pastacılık
Kurum
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA KARAMAN DİVLE OBRUK PEYNİRİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Ali Şen
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Silk Road Tourism Research
DOI: 10.5281/zenodo.12594378
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
282
0
ATIF
2
FAVORİ
282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Turizm Yükseköğretim Programları: Kronolojik Bir İnceleme
Yazarlar:
Gülçin Özbay
,
Vildan Tüysüz
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1485240
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
197
0
ATIF
2
FAVORİ
197
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TEMALI FESTİVALLERDE KATILIMCI DENEYİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: ULUSLARARASI PİŞMANİYE FESTİVALİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Gülçin Özbay
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1809
0
ATIF
1
FAVORİ
1809
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dijital Ortamda İstanbul ve Paris Restoranlarına Yönelik Yapılan Yorumların Analizi
Yazarlar:
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1284941
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
404
0
ATIF
1
FAVORİ
404
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Pastacılık ve Fırıncılık Ürünleri: Marmara Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Şevki Ulema
,
Dilek Karakaş
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1463706
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
244
0
ATIF
1
FAVORİ
244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Türkiye’nin Turizm Yükseköğretim Programları: Kronolojik Bir İnceleme
Yazarlar:
Gülçin Özbay
,
Vildan Tüysüz
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1485240
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
197
2
FAVORİ
197
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Pastacılık ve Fırıncılık Ürünleri: Marmara Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Şevki Ulema
,
Dilek Karakaş
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1463706
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
244
1
FAVORİ
244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA KARAMAN DİVLE OBRUK PEYNİRİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Ali Şen
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Silk Road Tourism Research
DOI: 10.5281/zenodo.12594378
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
282
2
FAVORİ
282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Gülçin Özbay
,
Serkan Semint
,
Vildan Tüysüz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1499
0
FAVORİ
1499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Havacılık Alanında Ön Lisans ve Lisans Düzeyinde Eğitim Veren Üniversiteler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Gülçin Özbay
,
Vildan Tüysüz
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Havacılık ve Uzay Çalışmaları Dergisi
DOI: 10.52995/jass.1326736
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
529
0
FAVORİ
529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Örgütsel Stres Faktörleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Gülçin Özbay
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1183090
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
489
0
FAVORİ
489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dijital Ortamda İstanbul ve Paris Restoranlarına Yönelik Yapılan Yorumların Analizi
Yazarlar:
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1284941
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
404
1
FAVORİ
404
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde İstihdam Yapısına İlişkin Bir Araştırma
Yazarlar:
Serkan Semint
,
Gülçin Özbay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.883921
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1911
0
FAVORİ
1911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TEMALI FESTİVALLERDE KATILIMCI DENEYİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: ULUSLARARASI PİŞMANİYE FESTİVALİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Gülçin Özbay
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1809
1
FAVORİ
1809
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ardahan Gastronomik Yapısı İçinde Bir Kış Lezzeti: Ardahan Kazı
Yazarlar:
Gülçin Özbay
,
Canan Semint
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2369
0
FAVORİ
2369
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Havacılık ve Uzay Çalışmaları Dergisi
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Journal of New Tourism Trends
Journal of Silk Road Tourism Research
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Dergisi
Editörlük
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Yazım Editörü
Kurul Üyeliği
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Yayınlar
Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Gülçin Özbay
,
Serkan Semint
,
Vildan Tüysüz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1499
1
ATIF
0
FAVORİ
1499
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Örgütsel Stres Faktörleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Gülçin Özbay
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1183090
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
489
1
ATIF
0
FAVORİ
489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde İstihdam Yapısına İlişkin Bir Araştırma
Yazarlar:
Serkan Semint
,
Gülçin Özbay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.883921
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1911
3
ATIF
0
FAVORİ
1911
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat