Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Şen
Dr. Öğr. Üyesi
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
30
9
Yayın
30
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Aşçılık
Gastronomi
Kurum
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA KARAMAN DİVLE OBRUK PEYNİRİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Ali Şen
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Silk Road Tourism Research
DOI: 10.5281/zenodo.12594378
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
954
0
ATIF
2
FAVORİ
954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomide sağlıklı beslenme trendi ve yiyecek renklerinin rolü
Yazarlar:
Ali Şen
,
Kenan Dal
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1412891
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1083
0
ATIF
1
FAVORİ
1083
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TANTUNİ: MERSİN MUTFAĞININ GELENEKSEL YEMEĞİNİN GASTRONOMİK BOYUTLARI VE SOSYO-KÜLTÜREL ANALİZİ
Yazarlar:
Ali Şen
, Yakup Başar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1575
0
ATIF
1
FAVORİ
1575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Vegan Beslenme ve Tofu ile Üretilen Süt İkameleri: Gastronomi Perspektifinden Bir Analiz
Yazarlar:
İrem Genç
,
Ali Şen
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Applied Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
417
0
FAVORİ
417
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomide sağlıklı beslenme trendi ve yiyecek renklerinin rolü
Yazarlar:
Ali Şen
,
Kenan Dal
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1412891
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1083
1
FAVORİ
1083
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİDE RAFİNE ŞEKERE DOĞAL ALTERNATİFLER: SAĞLIKLI TATLANDIRICILAR
Yazarlar:
İrem Genç
,
Ali Şen
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Karadeniz Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1081
0
FAVORİ
1081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Bir Lezzet: Karaman İlisıra Dolması
Yazarlar:
Ali Şen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1507720
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
267
0
FAVORİ
267
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TANTUNİ: MERSİN MUTFAĞININ GELENEKSEL YEMEĞİNİN GASTRONOMİK BOYUTLARI VE SOSYO-KÜLTÜREL ANALİZİ
Yazarlar:
Ali Şen
, Yakup Başar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1575
1
FAVORİ
1575
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA KARAMAN DİVLE OBRUK PEYNİRİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Ali Şen
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Silk Road Tourism Research
DOI: 10.5281/zenodo.12594378
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
954
2
FAVORİ
954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon İli Yöresel Mutfak Kültürüne Ait Külür Otu Yemeği Üzerine Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Ali Şen
,
Beyza Koç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1245753
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2127
0
FAVORİ
2127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Aile Şirketleri Yönetiminde Sürdürülebilirlik: Karaman Birtat Lokantası Örneği
Yazarlar:
Ali Şen
, Pelinsu Turhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Yönetim Akademisi Dergisi
DOI: 10.33712/mana.1242752
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
637
0
FAVORİ
637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dolaz Peyniri Üzerine Nitel Bir Araştırma: Yalvaç Örneği
Yazarlar: Yusuf Yerli,
Ali Şen
, Merve Özbay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2137
0
FAVORİ
2137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Applied Tourism Research
Journal of Silk Road Tourism Research
Karadeniz Turizm Araştırmaları Dergisi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Yönetim Akademisi Dergisi
Editörlük
KMÜ Sosyal Bilimler Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Bitlis Eren Sosyal Araştırmalar Dergisi
KMÜ Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Bitlis Eren Sosyal Araştırmalar Dergisi
Bulanık MYO Sosyal Bilimler Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Journal of Silk Road Tourism Research
Journal of Turkic Civilization Studies
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Türk Dünyası Araştırmaları
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat