Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Şen
Dr. Öğr. Üyesi
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
18
7
Yayın
18
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Aşçılık
Gastronomi
Kurum
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA KARAMAN DİVLE OBRUK PEYNİRİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Ali Şen
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Silk Road Tourism Research
DOI: 10.5281/zenodo.12594378
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
428
0
ATIF
2
FAVORİ
428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TANTUNİ: MERSİN MUTFAĞININ GELENEKSEL YEMEĞİNİN GASTRONOMİK BOYUTLARI VE SOSYO-KÜLTÜREL ANALİZİ
Yazarlar:
Ali Şen
, Yakup Başar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
507
0
ATIF
1
FAVORİ
507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
GASTRONOMİDE RAFİNE ŞEKERE DOĞAL ALTERNATİFLER: SAĞLIKLI TATLANDIRICILAR
Yazarlar:
İrem Genç
,
Ali Şen
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Karadeniz Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
39
0
FAVORİ
39
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Bir Lezzet: Karaman İlisıra Dolması
Yazarlar:
Ali Şen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1507720
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
70
0
FAVORİ
70
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TANTUNİ: MERSİN MUTFAĞININ GELENEKSEL YEMEĞİNİN GASTRONOMİK BOYUTLARI VE SOSYO-KÜLTÜREL ANALİZİ
Yazarlar:
Ali Şen
, Yakup Başar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
507
1
FAVORİ
507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA KARAMAN DİVLE OBRUK PEYNİRİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Ali Şen
,
Serkan Semint
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Silk Road Tourism Research
DOI: 10.5281/zenodo.12594378
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
428
2
FAVORİ
428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon İli Yöresel Mutfak Kültürüne Ait Külür Otu Yemeği Üzerine Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Ali Şen
,
Beyza Koç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1245753
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1339
0
FAVORİ
1339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Aile Şirketleri Yönetiminde Sürdürülebilirlik: Karaman Birtat Lokantası Örneği
Yazarlar:
Ali Şen
, Pelinsu Turhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Yönetim Akademisi Dergisi
DOI: 10.33712/mana.1242752
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
371
0
FAVORİ
371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dolaz Peyniri Üzerine Nitel Bir Araştırma: Yalvaç Örneği
Yazarlar: Yusuf Yerli,
Ali Şen
, Merve Özbay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1946
0
FAVORİ
1946
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Silk Road Tourism Research
Karadeniz Turizm Araştırmaları Dergisi
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Uluslararası Yönetim Akademisi Dergisi
Kurul Üyeliği
Bitlis Eren Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Akademik Turizm Analizi Dergisi
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Aydın Gastronomy
Bitlis Eren Sosyal Araştırmalar Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Türk Dünyası Araştırmaları
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat