Gülçin Özbay profil resmi
Gülçin Özbay Dr. Öğr. Üyesi
Yayın 15 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 123
15 Yayın
1 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
123 TR Dizin Atıf

Kurum

Popüler Yayınları

0

2

826

0

2

655

1

1

1231

0

1

985

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1552

0

1

1552

Yayınlar

2

655

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2865

0

2865

1

1762

0

906

0

1099

0

1050

0

1632

0

642

0

1930

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1552

1

1552

2

826

0

998

1

985

0

2176

1

1231

Yayınlar

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2865

1

0

2865

Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Peynirlerinin Fonksiyonel Gıdalar Kapsamında Değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1288409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1762

2

1

1762

1

0

642

Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Fonksiyonel Gıdalar: Mesir Macunu Örneği
Yayın Bilgisi: 2023 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1135103
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1930

1

0

1930

2

0

998

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde İstihdam Yapısına İlişkin Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.883921
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2176

4

0

2176

1

1

1231

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.