Gülçin Özbay profil resmi
Gülçin Özbay Dr. Öğr. Üyesi
Yayın 15 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 13 TR Dizin Atıf 123
15 Yayın
1 Hakemlik
13 CrossRef Atıf
123 TR Dizin Atıf

Kurum

Popüler Yayınları

1

2

885

0

2

904

1

1

1281

0

1

1026

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1694

0

1

1694

Yayınlar

2

904

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3437

0

3437

1

2126

0

1207

0

1298

0

1202

0

1815

0

707

0

2116

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1694

1

1694

2

885

0

1062

1

1026

0

2437

1

1281

Yayınlar

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3437

1

0

3437

Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Peynirlerinin Fonksiyonel Gıdalar Kapsamında Değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1288409
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2126

2

1

2126

1

0

707

Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Fonksiyonel Gıdalar: Mesir Macunu Örneği
Yayın Bilgisi: 2023 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1135103
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2116

1

0

2116

1

2

885

2

0

1062

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde İstihdam Yapısına İlişkin Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.883921
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2437

4

0

2437

1

1

1281

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.