avatar
Merve Uçkan Çakır Arş. Gör. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın 3 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 4
3 Yayın
3 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Kültür Sosyolojisi Sinema Sosyolojisi Otel İşletmeciliği Turizm Gastronomi Turizm Yönetimi Yiyecek ve İçecek Gastronomi Yemek Sosyolojisi

Kurum

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Popüler Yayınları

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1274

0

1

1274

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4168

2

1

4168

Yayınlar

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4168

1

4168

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1274

1

1274

0

825

Yayınlar

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4168

2

1

4168

2

0

825

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.