Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Merve Uçkan Çakır
Arş. Gör.
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
4
3
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kültür Sosyolojisi
Sinema Sosyolojisi
Otel İşletmeciliği
Turizm
Gastronomi
Turizm Yönetimi
Yiyecek ve İçecek
Gastronomi
Yemek Sosyolojisi
Kurum
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Popüler Yayınları
Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
Yazarlar:
Merve Uçkan Çakır
,
Gülçin Özbay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1274
0
ATIF
1
FAVORİ
1274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
Yazarlar:
Şule Aydın
,
Merve Uçkan Çakır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4168
2
ATIF
1
FAVORİ
4168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
Yazarlar:
Şule Aydın
,
Merve Uçkan Çakır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4168
1
FAVORİ
4168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
Yazarlar:
Merve Uçkan Çakır
,
Gülçin Özbay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1274
1
FAVORİ
1274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Role of Brand Image in Gastronomic Destinations: An Analysis on Turkey and Malaysia Website
Yazarlar:
Merve Uçkan Çakır
,
Gülçin Özbay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1064603
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
825
0
FAVORİ
825
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
Yazarlar:
Şule Aydın
,
Merve Uçkan Çakır
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4168
2
ATIF
1
FAVORİ
4168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Role of Brand Image in Gastronomic Destinations: An Analysis on Turkey and Malaysia Website
Yazarlar:
Merve Uçkan Çakır
,
Gülçin Özbay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.30625/ijctr.1064603
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
825
2
ATIF
0
FAVORİ
825
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat