avatar
Merve Uçkan Çakır Dr. Arş. Gör. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın 4 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 7
4 Yayın
3 Hakemlik
7 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Yiyecek ve İçecek Kültür Sosyolojisi Sinema Sosyolojisi Otel İşletmeciliği Turizm Gastronomi Turizm Yönetimi Gastronomi Yemek Sosyolojisi

Kurum

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Popüler Yayınları

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1840

0

1

1840

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7344

5

1

7344

Yayınlar

Dini yönelimler yeme motivasyonu üzerinde etkili midir?
DOI: 10.31822/jomat.2025-10-1-49
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 227

0

227

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7344

1

7344

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1840

1

1840

0

1184

Yayınlar

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
ATIF 5 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7344

5

1

7344

2

0

1184

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.