Merve UÇKAN ÇAKIR Arş. Gör. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın 3 Hakemlik 1
3 Yayın
1 Hakemlik
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Kültür Sosyolojisi Sinema Sosyolojisi Otel İşletmeciliği Turizm Gastronomi Turizm Yönetimi Yiyecek ve İçecek Gastronomi Yemek Sosyolojisi

Kurum

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Popüler Yayınları

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 575

0

ATIF

1

FAVORİ

575

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1758

0

FAVORİ

1758

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 575

1

FAVORİ

575

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

491

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.