Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fügen Özkaya
Prof. Dr.
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
23
7
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
23
TR Dizin Atıf
0000-0003-2893-9557
6603182278
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Kurum
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Gaziantep’i Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Yiyecek Neofobisi ve Çeşitlilik Arayışı Eğilimlerinin Yerel Yemek Tüketimine Etkisi
Yazarlar:
Melike Çakır Keleş
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.980195
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
916
2
ATIF
1
FAVORİ
916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İstanbul’da Sokak Lezzeti Tüketen Bireylerin Tüketim Sebeplerinin ve Tüketimine İlişkin Kaygılarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Fügen Özkaya
,
Veli Ceylan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1173
0
FAVORİ
1173
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VEGAN DİYETİ KAPSAMINDA GELİŞTİRİLEN KURABİYE VE TÜKETİCİ ALGISI
Yazarlar:
Fügen Özkaya
,
Demet Güner
,
Tansu Akbıyuk
,
Nurşah Siner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.978102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2090
0
FAVORİ
2090
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gaziantep’i Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Yiyecek Neofobisi ve Çeşitlilik Arayışı Eğilimlerinin Yerel Yemek Tüketimine Etkisi
Yazarlar:
Melike Çakır Keleş
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.980195
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
916
1
FAVORİ
916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Artvin İlindeki Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Yöresel Yemekler
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
722
0
FAVORİ
722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri
Yazarlar:
Neslihan Şimşek
,
Aykut Göktuğ Soylu
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.725346
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6377
0
FAVORİ
6377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK TATLISI: VEGANLAR İÇİN KEŞKÜL
Yazarlar:
Fügen Özkaya
,
Firuze Ceylan
,
Batuhan Öztürk
,
Mesut Demirel
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Ankara Sağlık Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1289
0
FAVORİ
1289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA TEMEL SANAT EĞİTİMİ UYGULAMALARI
Yazarlar:
Mehtap Pazarlıoğlu Bingöl
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
DOI: 10.22252/ijca.733449
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4893
0
FAVORİ
4893
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Sağlık Bilimleri Dergisi
Aydın Gastronomy
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
İnönü Üniversitesi Kültür ve Sanat Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Tourism and Recreation
Editörlük
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Kocatepe Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Yayınlar
Gaziantep’i Ziyaret Eden Yerli Turistlerin Yiyecek Neofobisi ve Çeşitlilik Arayışı Eğilimlerinin Yerel Yemek Tüketimine Etkisi
Yazarlar:
Melike Çakır Keleş
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.32709/akusosbil.980195
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
916
2
ATIF
1
FAVORİ
916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri
Yazarlar:
Neslihan Şimşek
,
Aykut Göktuğ Soylu
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.725346
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6377
1
ATIF
0
FAVORİ
6377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat