Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Neslihan Şimşek
Arş. Gör.
Mersin Üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
4
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0002-3492-3757
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları
Öğrenme, Motivasyon ve Duygu
Gastronomi
Kurum
Mersin Üniversitesi
Popüler Yayınları
Algılanan Gastronomik İmajın Davranışsal Niyete Etkisinde Mutfak Deneyim Memnuniyetinin Rolü: Mersin ve Adana’da Yaşayan Yerli Halkın Bakış Açısı
Yazarlar:
Ozan Güler
,
Neslihan Şimşek
,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1320226
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
704
0
ATIF
1
FAVORİ
704
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’yi Ziyaret Eden Polonyalı Turistlerin Unutulmaz Gastronomi Turizmi Deneyimleri
Yazarlar:
Ozan Güler
,
Neslihan Şimşek
,
Esat Özata
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
436
0
ATIF
1
FAVORİ
436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Sosyal Medya Örnekleminde Gerçekleştirilen Gastronomi Araştırmaları Üzerine Sistematik Bir Derleme
Yazarlar:
Ozan Güler
,
Fatma Nur Karaman
,
Aliye Serin
,
Neslihan Şimşek
,
Esra Keklikoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Applied Tourism Research
DOI: 10.5281/zenodo.15700788
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
432
0
ATIF
1
FAVORİ
432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Türkiye’de Sosyal Medya Örnekleminde Gerçekleştirilen Gastronomi Araştırmaları Üzerine Sistematik Bir Derleme
Yazarlar:
Ozan Güler
,
Fatma Nur Karaman
,
Aliye Serin
,
Neslihan Şimşek
,
Esra Keklikoğlu
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Journal of Applied Tourism Research
DOI: 10.5281/zenodo.15700788
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
432
1
FAVORİ
432
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’yi Ziyaret Eden Polonyalı Turistlerin Unutulmaz Gastronomi Turizmi Deneyimleri
Yazarlar:
Ozan Güler
,
Neslihan Şimşek
,
Esat Özata
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Travel and Tourism Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
436
1
FAVORİ
436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Gastronomik İmajın Davranışsal Niyete Etkisinde Mutfak Deneyim Memnuniyetinin Rolü: Mersin ve Adana’da Yaşayan Yerli Halkın Bakış Açısı
Yazarlar:
Ozan Güler
,
Neslihan Şimşek
,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1320226
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
704
1
FAVORİ
704
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri
Yazarlar:
Neslihan Şimşek
,
Aykut Göktuğ Soylu
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.725346
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7493
0
FAVORİ
7493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Applied Tourism Research
Journal of Travel and Tourism Research
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri
Yazarlar:
Neslihan Şimşek
,
Aykut Göktuğ Soylu
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.725346
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7493
2
ATIF
0
FAVORİ
7493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat