Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Aykut Göktuğ Soylu
Aykut Göktuğ Soylu
Arş. Gör.
Mersin Üniversitesi
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
7
7
Yayın
1
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
Mersin Üniversitesi
Popüler Yayınları
The impact of perceived cleanliness on customer satisfaction, revisiting intention and complaining behaviors: The case of restaurants by S-O-R Model
Yazarlar:
Hülya Taştan
,
Aykut Göktuğ Soylu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-27
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8956
2
ATIF
2
FAVORİ
8956
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURU OLARAK YEREL YİYECEKLER: İSTANBUL İLİNDE HATAY’A ÖZGÜ YİYECEK-İÇECEK SUNAN RESTORAN ZİYARETÇİLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
, Hülya Taştan, Adem Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.35379/cusosbil.624467
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
373
0
ATIF
1
FAVORİ
373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Restoran Temizliğinin Müşteri Tatminine Etkisi
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Hülya Taştan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.688514
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
844
4
ATIF
1
FAVORİ
844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE YUMUŞAK GÜÇ: İSTANBUL RESTORANLARININ ANALİZİ
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Burhan Çınar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1024
0
ATIF
1
FAVORİ
1024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
The impact of perceived cleanliness on customer satisfaction, revisiting intention and complaining behaviors: The case of restaurants by S-O-R Model
Yazarlar:
Hülya Taştan
,
Aykut Göktuğ Soylu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-27
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8956
2
FAVORİ
8956
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE YUMUŞAK GÜÇ: İSTANBUL RESTORANLARININ ANALİZİ
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Burhan Çınar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1024
1
FAVORİ
1024
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI DOKTORA ÖĞRENCİLERİNİN ÇİĞ BESLENME (RAW FOOD) ALGILARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Aykut Göktuğ Soylu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3442
0
FAVORİ
3442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri
Yazarlar:
Neslihan Şimşek
,
Aykut Göktuğ Soylu
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.725346
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5965
0
FAVORİ
5965
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURU OLARAK YEREL YİYECEKLER: İSTANBUL İLİNDE HATAY’A ÖZGÜ YİYECEK-İÇECEK SUNAN RESTORAN ZİYARETÇİLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
, Hülya Taştan, Adem Yetim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.35379/cusosbil.624467
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
373
1
FAVORİ
373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Hülya Taştan
,
Fatma Eban
,
Elif Aslantürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1529
0
FAVORİ
1529
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Restoran Temizliğinin Müşteri Tatminine Etkisi
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Hülya Taştan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.688514
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
844
1
FAVORİ
844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
The impact of perceived cleanliness on customer satisfaction, revisiting intention and complaining behaviors: The case of restaurants by S-O-R Model
Yazarlar:
Hülya Taştan
,
Aykut Göktuğ Soylu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-27
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8956
2
ATIF
2
FAVORİ
8956
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri
Yazarlar:
Neslihan Şimşek
,
Aykut Göktuğ Soylu
,
Fügen Özkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.725346
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5965
1
ATIF
0
FAVORİ
5965
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Restoran Temizliğinin Müşteri Tatminine Etkisi
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Hülya Taştan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.688514
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
844
4
ATIF
1
FAVORİ
844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat