avatar
Elif Esma Karaman Dr. Öğretim Görevlisi ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 1
5 Yayın
1 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Mutfak Kültürü Mutfak Sanatları Aşçılık Dünya Mutfakları Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler

Kurum

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU

Popüler Yayınları

0

1

2236

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 469

0

1

469

Yayınlar

Contribution of Applied Culinary Courses to Tourism Education
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2024.10.2.1458457
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5

0

5

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 469

1

469

1

2236

0

1007

Yayınlar

Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
DOI: 10.32958/gastoria.902792
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1007

1

0

1007

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.