Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Esma Karaman
Dr. Öğretim Görevlisi
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Mutfak Kültürü
Mutfak Sanatları
Aşçılık
Dünya Mutfakları
Gastronomi Turizmi
Gastronomik Trendler
Kurum
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Popüler Yayınları
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE ÇORBALARDAKİ UMAMİ BİLEŞİKLER
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2236
0
ATIF
1
FAVORİ
2236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yener Oğan
, Zehra Bulut,
Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
469
0
ATIF
1
FAVORİ
469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Contribution of Applied Culinary Courses to Tourism Education
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Ceyhun Akyol
,
Ali Murat Kesemen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2024.10.2.1458457
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5
0
FAVORİ
5
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Yener Oğan
, Zehra Bulut,
Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
469
1
FAVORİ
469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE ÇORBALARDAKİ UMAMİ BİLEŞİKLER
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2236
1
FAVORİ
2236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Melike Özkan
,
Melek Yaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.902792
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1007
0
FAVORİ
1007
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI DOKTORA ÖĞRENCİLERİNİN ÇİĞ BESLENME (RAW FOOD) ALGILARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Aykut Göktuğ Soylu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3880
0
FAVORİ
3880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Tourismology
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
Hakemlik
Journal of Tourismology
Yayınlar
Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Melike Özkan
,
Melek Yaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.902792
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1007
1
ATIF
0
FAVORİ
1007
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat