avatar
Elif Esma Karaman Taşkesenligil Dr. Öğr. Üyesi Artvin Çoruh Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 3
6 Yayın
2 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomik Trendler Turizm Mutfak Kültürü Mutfak Sanatları Aşçılık Dünya Mutfakları Gastronomi Turizmi

Kurum

Artvin Çoruh Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Popüler Yayınları

0

1

2835

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 758

2

1

758

Yayınlar

YEMEK KÜLTÜRÜNÜN NESİLDEN NESİLE AKTARILMASI: BİR UYGULAMA
Yayın Bilgisi: 2025 , Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
DOI: 10.12981/mahder.1575625
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 197

0

197

Contribution of Applied Culinary Courses to Tourism Education
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2024.10.2.1458457
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 243

0

243

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 758

1

758

1

2835

0

1666

Yayınlar

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 758

2

1

758

Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
DOI: 10.32958/gastoria.902792
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1666

1

0

1666