avatar
Elif Esma Karaman Dr. Öğretim Görevlisi ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 2
5 Yayın
1 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Mutfak Kültürü Mutfak Sanatları Aşçılık Dünya Mutfakları Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler

Kurum

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ, MESLEK YÜKSEKOKULU

Popüler Yayınları

0

1

2383

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 518

1

1

518

Yayınlar

Contribution of Applied Culinary Courses to Tourism Education
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2024.10.2.1458457
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 51

0

51

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 518

1

518

1

2383

0

1105

Yayınlar

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 518

1

1

518

Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
DOI: 10.32958/gastoria.902792
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1105

1

0

1105

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.