avatar
Elif Esma Karaman Taşkesenligil Dr. Öğr. Üyesi Artvin Çoruh Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın 6 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 3
6 Yayın
2 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomik Trendler Turizm Mutfak Kültürü Mutfak Sanatları Aşçılık Dünya Mutfakları Gastronomi Turizmi

Kurum

Artvin Çoruh Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Popüler Yayınları

0

1

2712

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 710

2

1

710

Yayınlar

YEMEK KÜLTÜRÜNÜN NESİLDEN NESİLE AKTARILMASI: BİR UYGULAMA
Yayın Bilgisi: 2025 , Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
DOI: 10.12981/mahder.1575625
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 61

0

61

Contribution of Applied Culinary Courses to Tourism Education
Yayın Bilgisi: 2024 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2024.10.2.1458457
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 222

0

222

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 710

1

710

1

2712

0

1410

Yayınlar

YUSUFELİ (ARTVİN) İLÇESİNİN GASTRONOMİK ÜRÜN POTANSİYELİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Yener Oğan , Zehra Bulut, Elif Esma Karaman
Yayın Bilgisi: 2024 , Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.1478515
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 710

2

1

710

Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
DOI: 10.32958/gastoria.902792
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1410

1

0

1410

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.