Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Melek Yaman
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Yayınlar
1920-1970 YILLARINDAKİ CAZ VE BLUES ŞARKILARINDAKİ YİYECEK VE İÇECEKLERİN GÜNEYLİ/ SOUL FOOD MUTFAĞI BAZINDA İNCELENMESİ
Yazarlar:
Rabia Yıldırım
,
Melek Yaman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1219101
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
369
0
FAVORİ
369
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Melike Özkan
,
Melek Yaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.902792
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
918
0
FAVORİ
918
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Hakemlik
Eğitim ve Toplum Araştırmaları Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Melike Özkan
,
Melek Yaman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.902792
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
918
1
ATIF
0
FAVORİ
918
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat