Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hülya Taştan
Dr. Öğr. Üyesi
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
14
4
Yayın
0
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
The impact of perceived cleanliness on customer satisfaction, revisiting intention and complaining behaviors: The case of restaurants by S-O-R Model
Yazarlar:
Hülya Taştan
,
Aykut Göktuğ Soylu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-27
ATIF
7
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20204
7
ATIF
2
FAVORİ
20204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MAĞARA TURİZMİNİN MOTİVASYON FAKTÖRLERİNİN BELİRLENMESİ: KARACA MAĞARASI ÖRNEĞİ
Yazarlar: Onur Kızılcık,
Hülya Taştan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.35379/cusosbil.648466
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1535
3
ATIF
1
FAVORİ
1535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Restoran Temizliğinin Müşteri Tatminine Etkisi
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Hülya Taştan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.688514
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1213
4
ATIF
1
FAVORİ
1213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Hülya Taştan
,
Fatma Eban
,
Elif Aslantürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2217
0
ATIF
1
FAVORİ
2217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
The impact of perceived cleanliness on customer satisfaction, revisiting intention and complaining behaviors: The case of restaurants by S-O-R Model
Yazarlar:
Hülya Taştan
,
Aykut Göktuğ Soylu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-27
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20204
2
FAVORİ
20204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜKETİCİLERİN SOKAK LEZZETLERİNE YAKLAŞIMLARININ NEOFOBİ TUTUMLARI AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Hülya Taştan
,
Fatma Eban
,
Elif Aslantürk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2217
1
FAVORİ
2217
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Restoran Temizliğinin Müşteri Tatminine Etkisi
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Hülya Taştan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.688514
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1213
1
FAVORİ
1213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MAĞARA TURİZMİNİN MOTİVASYON FAKTÖRLERİNİN BELİRLENMESİ: KARACA MAĞARASI ÖRNEĞİ
Yazarlar: Onur Kızılcık,
Hülya Taştan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.35379/cusosbil.648466
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1535
1
FAVORİ
1535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
The impact of perceived cleanliness on customer satisfaction, revisiting intention and complaining behaviors: The case of restaurants by S-O-R Model
Yazarlar:
Hülya Taştan
,
Aykut Göktuğ Soylu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2023-8-1-27
ATIF
7
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20204
7
ATIF
2
FAVORİ
20204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Algılanan Restoran Temizliğinin Müşteri Tatminine Etkisi
Yazarlar:
Aykut Göktuğ Soylu
,
Hülya Taştan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.688514
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1213
4
ATIF
1
FAVORİ
1213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MAĞARA TURİZMİNİN MOTİVASYON FAKTÖRLERİNİN BELİRLENMESİ: KARACA MAĞARASI ÖRNEĞİ
Yazarlar: Onur Kızılcık,
Hülya Taştan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.35379/cusosbil.648466
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1535
3
ATIF
1
FAVORİ
1535
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI