Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Veli Ceylan
Dr. Öğr. Üyesi
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
19
4
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0001-7098-7777
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Kurum
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar:
Çiğdem Muştu
,
Veli Ceylan
, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
795
1
ATIF
2
FAVORİ
795
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi
Yazarlar:
Veli Ceylan
, Çiğdem Muştu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3075
0
ATIF
1
FAVORİ
3075
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Mikolojik Turizm Kapsamındaki Kaynak Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Veli Ceylan
,
Çiğdem Muştu
,
Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.962915
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1624
0
ATIF
1
FAVORİ
1624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İstanbul’da Sokak Lezzeti Tüketen Bireylerin Tüketim Sebeplerinin ve Tüketimine İlişkin Kaygılarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Fügen Özkaya
,
Veli Ceylan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1138
0
FAVORİ
1138
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Mikolojik Turizm Kapsamındaki Kaynak Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Veli Ceylan
,
Çiğdem Muştu
,
Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.962915
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1624
1
FAVORİ
1624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar:
Çiğdem Muştu
,
Veli Ceylan
, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
795
2
FAVORİ
795
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi
Yazarlar:
Veli Ceylan
, Çiğdem Muştu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3075
1
FAVORİ
3075
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Aydın Gastronomy
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Journal of New Tourism Trends
Teknik Editör , Editör , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Journal of New Tourism Trends
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Journal of Tourismology
Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi
Yayınlar
Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar:
Çiğdem Muştu
,
Veli Ceylan
, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
795
1
ATIF
2
FAVORİ
795
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat