avatar
Veli Ceylan Dr. Öğr. Üyesi SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın 4 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 19
4 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
19 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi

Kurum

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan , Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 795

1

2

795

Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi
Yazarlar: Veli Ceylan , Çiğdem Muştu
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3075

0

1

3075

0

1

1624

Yayınlar

0

1138

1

1624

Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan , Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 795

2

795

Keçiboynuzu Unu Bazlı Glutensiz Kurabiye Formülasyonu Geliştirilmesi
Yazarlar: Veli Ceylan , Çiğdem Muştu
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3075

1

3075

Editörlük
Journal of New Tourism Trends
Journal of New Tourism Trends
Teknik Editör , Editör , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Editör Yardımcısı

Yayınlar

Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan , Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 795

1

2

795

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.