avatar
Çiğdem Muştu Ceylan BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 2
4 Yayın
11 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Teknolojileri

Kurum

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan , Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 656

1

2

656

COVID-19 Virüs Salgını Kaynaklı Karantina Sürecinin Evsel Gıda Atıklarına Etkileri
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2020 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 682

0

1

682

0

1

1424

Yayınlar

1

1424

Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan , Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 656

2

656

Safranın (Crocus sativus L.) özellikleri, tarihçesi ve gıdalarda kullanımı üzerine bir araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21031
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2763

0

2763

COVID-19 Virüs Salgını Kaynaklı Karantina Sürecinin Evsel Gıda Atıklarına Etkileri
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2020 , Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 682

1

682

Editörlük
Aydın Gastronomy
Aydın Gastronomy
Teknik Editör , Editör , Editör Yardımcısı

Yayınlar

Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar: Çiğdem Muştu , Veli Ceylan , Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
ATIF 1 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 656

1

2

656

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.