Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Çiğdem Muştu Ceylan
Dr.
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
7
4
Yayın
13
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0003-0703-6877
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Kurum
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar:
Çiğdem Muştu
,
Veli Ceylan
, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
834
1
ATIF
2
FAVORİ
834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Virüs Salgını Kaynaklı Karantina Sürecinin Evsel Gıda Atıklarına Etkileri
Yazarlar:
Çiğdem Muştu
, Veli Ceylan, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
727
0
ATIF
1
FAVORİ
727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Mikolojik Turizm Kapsamındaki Kaynak Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Veli Ceylan
,
Çiğdem Muştu
,
Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.962915
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1691
1
ATIF
1
FAVORİ
1691
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Türkiye’nin Mikolojik Turizm Kapsamındaki Kaynak Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Veli Ceylan
,
Çiğdem Muştu
,
Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.962915
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1691
1
FAVORİ
1691
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar:
Çiğdem Muştu
,
Veli Ceylan
, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
834
2
FAVORİ
834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Safranın (Crocus sativus L.) özellikleri, tarihçesi ve gıdalarda kullanımı üzerine bir araştırma
Yazarlar:
Çiğdem Muştu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21031
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3679
0
FAVORİ
3679
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 Virüs Salgını Kaynaklı Karantina Sürecinin Evsel Gıda Atıklarına Etkileri
Yazarlar:
Çiğdem Muştu
, Veli Ceylan, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tarım Ekonomisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
727
1
FAVORİ
727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Food and Health
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Tarım Ekonomisi Dergisi
Editörlük
Aydın Gastronomy
Teknik Editör , Editör , Editör Yardımcısı
Kurul Üyeliği
Aydın Gastronomy
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Journal of New Tourism Trends
Turizm Çalışmaları Dergisi
Yayınlar
Türkiye’nin Mikolojik Turizm Kapsamındaki Kaynak Potansiyelinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Veli Ceylan
,
Çiğdem Muştu
,
Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.962915
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1691
1
ATIF
1
FAVORİ
1691
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Ev Ortamında Et Tüketimi Konusundaki Gıda Güvenliği Bilgi, Tutum ve Uygulamaları
Yazarlar:
Çiğdem Muştu
,
Veli Ceylan
, Mehmet Sarıışık
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1050759
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
834
1
ATIF
2
FAVORİ
834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat