Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Merve Çetin
Dr. Öğr. Üyesi
BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
20
5
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
0000-0001-5254-7428
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Aşçılık
Kurum
BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Food Image and Destination Loyalty: The Mediating Role of Local Food Consumption Values
Yazarlar:
Merve Çetin
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.1393504
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1505
0
ATIF
1
FAVORİ
1505
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etnik Gıda Tüketimi: Gıda Katılımı ve Gıda Neofilisinin Aracı Rolü
Yazarlar:
Merve Güdek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
621
0
ATIF
1
FAVORİ
621
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Şeflerinin Mesleki Gelişimi Süreçleri ve Stratejilerine İlişkin Keşifsel Bir Araştırma
Yazarlar:
Kadir Çetin
,
Merve Çetin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1478594
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
606
0
ATIF
1
FAVORİ
606
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomide Sürdürülebilirlik Kapsamında Limon Kabuğunun Yaratıcı Kullanımı
Yazarlar:
Ali Sait Erim
,
Merve Çetin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
317
0
FAVORİ
317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Şeflerinin Mesleki Gelişimi Süreçleri ve Stratejilerine İlişkin Keşifsel Bir Araştırma
Yazarlar:
Kadir Çetin
,
Merve Çetin
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1478594
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
606
1
FAVORİ
606
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food Image and Destination Loyalty: The Mediating Role of Local Food Consumption Values
Yazarlar:
Merve Çetin
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.1393504
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1505
1
FAVORİ
1505
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Reducing plate waste in all-inclusive resorts: Strategy, precaution and barriers
Yazarlar:
Merve Güdek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-2-145
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1446
0
FAVORİ
1446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etnik Gıda Tüketimi: Gıda Katılımı ve Gıda Neofilisinin Aracı Rolü
Yazarlar:
Merve Güdek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
621
1
FAVORİ
621
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
Aydın Gastronomy
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Turizm Akademik Dergisi
Yayınlar
Reducing plate waste in all-inclusive resorts: Strategy, precaution and barriers
Yazarlar:
Merve Güdek
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-2-145
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1446
1
ATIF
0
FAVORİ
1446
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat