Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Semra Akar Şahingöz
Prof. Dr.
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
9
TR Dizin Atıf
19
4
Yayın
9
Hakemlik
19
TR Dizin Atıf
0000-0001-6727-5277
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomik Trendler
Beslenme Eğitimi
Turizm (Diğer)
Aşçılık
Dünya Mutfakları
Kurum
ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Covid –19 Pandemisi Normalleşme Sürecinde Bireylerin Yiyecek ve İçecek Tercihleri
Yazarlar:
Semra Akar Şahingöz
,
Batuhan Öztürk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2103
0
ATIF
1
FAVORİ
2103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food Image and Destination Loyalty: The Mediating Role of Local Food Consumption Values
Yazarlar:
Merve Çetin
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.1393504
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1726
0
ATIF
1
FAVORİ
1726
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon İli Gastronomi Rotaları
Yazarlar:
Batuhan Öztürk
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1540760
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
715
0
ATIF
1
FAVORİ
715
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon İli Gastronomi Rotaları
Yazarlar:
Batuhan Öztürk
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
439
0
ATIF
1
FAVORİ
439
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Trabzon İli Gastronomi Rotaları
Yazarlar:
Batuhan Öztürk
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
439
1
FAVORİ
439
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food Image and Destination Loyalty: The Mediating Role of Local Food Consumption Values
Yazarlar:
Merve Çetin
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
DOI: 10.30519/ahtr.1393504
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1726
1
FAVORİ
1726
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Trabzon İli Gastronomi Rotaları
Yazarlar:
Batuhan Öztürk
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1540760
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
715
1
FAVORİ
715
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Covid –19 Pandemisi Normalleşme Sürecinde Bireylerin Yiyecek ve İçecek Tercihleri
Yazarlar:
Semra Akar Şahingöz
,
Batuhan Öztürk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2103
1
FAVORİ
2103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Advances in Hospitality and Tourism Research (AHTR)
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Haliç Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Kurul Üyeliği
Aydın Gastronomy
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
İktisadi İdari ve Siyasal Araştırmalar Dergisi
Nişantaşı Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Türkiye Sosyal Araştırmalar Dergisi
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.