Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Menekşe Cömert
Prof. Dr.
TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Kurum
TURİZM FAKÜLTESİ
Yayınlar
Artvin Yöre Gastronomisinde Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Menekşe Cömert
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4809
0
FAVORİ
4809
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAŞ SACI KULLANIMININ BARTIN İLİ MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BİLİNİRLİLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Menekşe Cömert
,
Duygu Kırmızıkuşak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.960799
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2102
0
FAVORİ
2102
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Aydın Gastronomy
Hakemlik
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Yayınlar
TAŞ SACI KULLANIMININ BARTIN İLİ MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BİLİNİRLİLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Menekşe Cömert
,
Duygu Kırmızıkuşak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.960799
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2102
1
ATIF
0
FAVORİ
2102
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI