Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Duygu Kırmızıkuşak
Arş. Gör.
KAHRAMANMARAS ISTIKLAL UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
4
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sürdürülebilir Turizm
Aşçılık
Dünya Mutfakları
Kurum
KAHRAMANMARAS ISTIKLAL UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Yöresel Yemeklerin Tanıtımı: Valilik ve Belediye Web Siteleri Üzerine Bir İçerik Analizi
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Duygu Kırmızıkuşak
,
Ayşe Nur Uslu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.911186
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1244
2
ATIF
2
FAVORİ
1244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Bir Gıda: Shiitake Mantarı (Lentinula edodes)
Yazarlar:
Duygu Kırmızıkuşak
,
Fulya Sarper
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mantar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2890
0
ATIF
1
FAVORİ
2890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Fonksiyonel Bir Gıda: Üzüm Meyveleri
Yazarlar:
Duygu Kırmızıkuşak
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.10449615
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
553
0
FAVORİ
553
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TAŞ SACI KULLANIMININ BARTIN İLİ MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BİLİNİRLİLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Menekşe Cömert
,
Duygu Kırmızıkuşak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.960799
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2099
0
FAVORİ
2099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Bir Gıda: Shiitake Mantarı (Lentinula edodes)
Yazarlar:
Duygu Kırmızıkuşak
,
Fulya Sarper
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2890
1
FAVORİ
2890
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Yemeklerin Tanıtımı: Valilik ve Belediye Web Siteleri Üzerine Bir İçerik Analizi
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Duygu Kırmızıkuşak
,
Ayşe Nur Uslu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.911186
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1244
2
FAVORİ
1244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Mantar Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
TAŞ SACI KULLANIMININ BARTIN İLİ MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ BİLİNİRLİLİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Menekşe Cömert
,
Duygu Kırmızıkuşak
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.960799
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2099
1
ATIF
0
FAVORİ
2099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yöresel Yemeklerin Tanıtımı: Valilik ve Belediye Web Siteleri Üzerine Bir İçerik Analizi
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Duygu Kırmızıkuşak
,
Ayşe Nur Uslu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.911186
ATIF
2
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1244
2
ATIF
2
FAVORİ
1244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI