Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fulya Sarper
Dr. Öğr. Üyesi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
5
TR Dizin Atıf
23
4
Yayın
5
Hakemlik
23
TR Dizin Atıf
0000-0001-6386-9385
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Popüler Yayınları
Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri
Yazarlar: Sibel Ayyıldız,
Fulya Sarper
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11599
0
ATIF
1
FAVORİ
11599
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Bir Gıda: Shiitake Mantarı (Lentinula edodes)
Yazarlar:
Duygu Kırmızıkuşak
,
Fulya Sarper
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mantar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2894
0
ATIF
1
FAVORİ
2894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mübadil Mutfağından Geleneksel Bir Lezzet: Yaprak Pidesi
Yazarlar:
Sinem Dikme
,
Fulya Sarper
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
555
0
ATIF
1
FAVORİ
555
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Mübadil Mutfağından Geleneksel Bir Lezzet: Yaprak Pidesi
Yazarlar:
Sinem Dikme
,
Fulya Sarper
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
555
1
FAVORİ
555
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi
Yazarlar:
Gökmen Duman
,
Fulya Sarper
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1602
0
FAVORİ
1602
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Bir Gıda: Shiitake Mantarı (Lentinula edodes)
Yazarlar:
Duygu Kırmızıkuşak
,
Fulya Sarper
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2894
1
FAVORİ
2894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri
Yazarlar: Sibel Ayyıldız,
Fulya Sarper
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11599
1
FAVORİ
11599
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Mantar Dergisi
Hakemlik
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Eğitim ve Toplum Araştırmaları Dergisi
Journal of Gazi University Health Sciences Institute
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.