avatar
Fulya Sarper Dr. Öğr. Üyesi Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 5 TR Dizin Atıf 23
4 Yayın
5 Hakemlik
23 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi

Popüler Yayınları

Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri
Yazarlar: Sibel Ayyıldız, Fulya Sarper
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11599

0

1

11599

Fonksiyonel Bir Gıda: Shiitake Mantarı (Lentinula edodes)
Yayın Bilgisi: 2021 , Mantar Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2894

0

1

2894

Mübadil Mutfağından Geleneksel Bir Lezzet: Yaprak Pidesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 555

0

1

555

Yayınlar

Mübadil Mutfağından Geleneksel Bir Lezzet: Yaprak Pidesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 555

1

555

0

1602

Fonksiyonel Bir Gıda: Shiitake Mantarı (Lentinula edodes)
Yayın Bilgisi: 2021 , Mantar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2894

1

2894

Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri
Yazarlar: Sibel Ayyıldız, Fulya Sarper
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11599

1

11599

Crossref atıf bulunmamaktadır.