avatar
İbrahim Çekiç Doç. GAZİANTEP BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 10 Hakemlik 24 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 10
10 Yayın
24 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
10 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Somut Olmayan Kültürel Miras Mutfak Kültürü Yöresel Mutfaklar Gastronomi Turizmi

Kurum

GAZİANTEP BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

2

2668

0

1

482

0

1

589

Locals’ and Suppliers’ Evaluations on the Gastronomy Potential of Kilis
DOI: 10.24010/soid.1237373
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 423

0

1

423

3

1

851

Yayınlar

0

442

Locals’ and Suppliers’ Evaluations on the Gastronomy Potential of Kilis
DOI: 10.24010/soid.1237373
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 423

1

423

1

851

0

529

0

806

1

482

2

2668

0

704

Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan , Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer, İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1020

0

1020

Yayınlar

3

1

851

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.