avatar
İbrahim Çekiç Doç. GAZİANTEP BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 27 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 14
12 Yayın
27 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
14 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Somut Olmayan Kültürel Miras Yöresel Mutfaklar Mutfak Kültürü Gastronomi Turizmi

Kurum

GAZİANTEP BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

0

2

3660

0

1

632

0

1

906

Locals’ and Suppliers’ Evaluations on the Gastronomy Potential of Kilis
DOI: 10.24010/soid.1237373
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 627

0

1

627

4

1

1138

Yayınlar

Gastrosinema bağlamında ‘‘The menu’’ üzerine bir inceleme
Yayın Bilgisi: 2025 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1536693
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 325

0

325

Somut Olmayan Kültürel Miras Konulu Çalışmalar Üzerine Bir Dikkat
DOI: 10.17123/atad.1698997
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 266

0

266

0

674

Locals’ and Suppliers’ Evaluations on the Gastronomy Potential of Kilis
DOI: 10.24010/soid.1237373
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 627

1

627

1

1138

0

774

0

993

1

632

2

3660

0

811

Kadınların Baharat Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Yener Oğan , Fulya Sarper, Elif Zeynep Özer, İbrahim Çekiç
Yayın Bilgisi: 2019 , Researcher
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1333

0

1333

Yayınlar

1

0

674

4

1

1138