Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cihan Canbolat
Dr. Öğr. Üyesi
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
8
3
Yayın
22
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Yiyecek ve İçecek
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
gastronomi
Kurum
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi
Popüler Yayınları
Üreticilerin Bakış Açısından Coğrafi İşaretli Bir Yiyecek: Beypazarı Kurusunun Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Emircan Yılmaz
,
Cihan Canbolat
,
Zuhal Çilingir Ük
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17336/igusbd.565312
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3764
8
ATIF
1
FAVORİ
3764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
4 ve 5 Yıldızlı Otel Yöneticilerinin Perspektifi ile Blok Zinciri Teknolojisi: Samsun İli Örneği
Yazarlar:
Cihan Canbolat
,
Emre Candan
,
Yetkin Bulut
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
0
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hüseyin Hüsnü Efendi’nin ‘Etsiz Yağsız Tecrübeli Yemekler’ Adlı Kitabındaki Gastronomik Eğilimler Üzerine Bir İnceleme
Yazarlar:
İbrahim Çekiç
,
Cihan Canbolat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.803128
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
792
0
FAVORİ
792
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üreticilerin Bakış Açısından Coğrafi İşaretli Bir Yiyecek: Beypazarı Kurusunun Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Emircan Yılmaz
,
Cihan Canbolat
,
Zuhal Çilingir Ük
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17336/igusbd.565312
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3764
1
FAVORİ
3764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Tourism and Recreation
Hakemlik
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Silk Road Tourism Research
Journal of Turkic Civilization Studies
Kafdağı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Turizm Çalışmaları Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Üreticilerin Bakış Açısından Coğrafi İşaretli Bir Yiyecek: Beypazarı Kurusunun Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Emircan Yılmaz
,
Cihan Canbolat
,
Zuhal Çilingir Ük
Yayın Bilgisi: 2021 ,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17336/igusbd.565312
ATIF
8
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3764
8
ATIF
1
FAVORİ
3764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat