Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Semra Akar Şahingöz
Doç. Dr.
TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Ev Ekonomisi
Turizm
Kurum
TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Otel İşletmeleri Çalışanlarının İletişim Becerileri: Artvin Örneği
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.382964
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2222
0
ATIF
1
FAVORİ
2222
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bolu İlinde Üretilen Arı Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Semra Akar Şahingöz
, Fatma İnci
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2395
0
ATIF
1
FAVORİ
2395
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği
Yazarlar:
Semra Akar Şahingöz
, Enes Güleç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Tourism Theory and Research
DOI: 10.24288/jttr.527512
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5576
1
ATIF
1
FAVORİ
5576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği
Yazarlar:
Semra Akar Şahingöz
, Enes Güleç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Tourism Theory and Research
DOI: 10.24288/jttr.527512
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5576
1
FAVORİ
5576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmeleri Çalışanlarının İletişim Becerileri: Artvin Örneği
Yazarlar:
Yener Oğan
,
Semra Akar Şahingöz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.22466/acusbd.382964
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2222
1
FAVORİ
2222
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bolu İlinde Üretilen Arı Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Semra Akar Şahingöz
, Fatma İnci
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2395
1
FAVORİ
2395
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Artvin Çoruh Üniversitesi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Tourism Theory and Research
Hakemlik
Bilişim Teknolojileri Dergisi
Yayınlar
Restoran mutfaklarında yeşil nesil restoran hareketi: “La Mancha Restoran” örneği
Yazarlar:
Semra Akar Şahingöz
, Enes Güleç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Tourism Theory and Research
DOI: 10.24288/jttr.527512
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5576
1
ATIF
1
FAVORİ
5576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat