Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Üzeyir Kement
Doç. Dr.
ORDU UNIVERSITY
Yayın
10
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
93
10
Yayın
14
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
93
TR Dizin Atıf
0000-0002-3190-9079
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Rekreasyon Yönetimi
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Pazarlaması
Kurum
ORDU UNIVERSITY
Popüler Yayınları
ORDU AKKUŞ İLÇESİNİN GASTRONOMİK KÜLTÜRÜNE YÖNELİK NİTEL BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Didem Bayrak
,
Üzeyir Kement
,
Seda Erkekli
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.35379/cusosbil.1336369
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
584
0
ATIF
2
FAVORİ
584
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRO-TURİSTLERİN YERELLİK VE YİYECEK KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİN YEREL YİYECEK SATIN ALMA NİYETİNE ETKİSİ: GAZİANTEP İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ayşe Koç Apuhan
,
Üzeyir Kement
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hitit Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17218/hititsbd.1099676
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
708
0
ATIF
1
FAVORİ
708
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Foodie Turist Tipolojisi: Gaziantep Restoranlarına Yönelik Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Ezgi Kırıcı Tekeli
,
Nilgün Demirel İli
,
Üzeyir Kement
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1134286
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
925
2
ATIF
1
FAVORİ
925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OTANTİKLİK ALGISI MÜŞTERİ TATMİNİ VE DESTİNASYON İMAJININ DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: İZMİR BİRGİ TARİHİ KENTİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Berkan Başar
,
Üzeyir Kement
,
Seden Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1191833
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
635
0
ATIF
1
FAVORİ
635
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ORDU İLİ GASTRONOMİ KİMLİĞİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜNE YÖNELİK DEĞERLENDİRME: ÇAMAŞ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Üzeyir Kement
,
Bihter Zeybek Hüsem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.53092/duiibfd.1310834
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
0
ATIF
1
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
MESUDİYE MUTFAK KÜLTÜRÜNE YÖNELİK NİTEL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Aybüke Tokur
,
Üzeyir Kement
,
Faruk Yüksel
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24889/ifede.1311954
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
562
0
FAVORİ
562
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ORDU GÜRGENTEPE İLÇESİ MUTFAK KÜLTÜRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Gamze Köksal
,
Üzeyir Kement
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik MATBUAT
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
332
1
FAVORİ
332
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Deneyimi Üzerine Bibliyometrik Bir Araştırma
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Didem Bayrak
,
Üzeyir Kement
,
Gamze Köksal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1385103
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
477
1
FAVORİ
477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ORDU AKKUŞ İLÇESİNİN GASTRONOMİK KÜLTÜRÜNE YÖNELİK NİTEL BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Didem Bayrak
,
Üzeyir Kement
,
Seda Erkekli
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.35379/cusosbil.1336369
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
584
2
FAVORİ
584
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ORDU İLİ GASTRONOMİ KİMLİĞİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜNE YÖNELİK DEĞERLENDİRME: ÇAMAŞ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Üzeyir Kement
,
Bihter Zeybek Hüsem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.53092/duiibfd.1310834
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
1
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon İmajının ve Gastronomik Deneyimin Destinasyon Sadakatine Etkisi: Ayvalık Örneği
Yazarlar:
Bihter Zeybek Hüsem
,
Üzeyir Kement
,
Ayşe Şengöz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31592/aeusbed.1314504
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
279
1
FAVORİ
279
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Foodie Turist Tipolojisi: Gaziantep Restoranlarına Yönelik Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Ezgi Kırıcı Tekeli
,
Nilgün Demirel İli
,
Üzeyir Kement
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1134286
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
925
1
FAVORİ
925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OTANTİKLİK ALGISI MÜŞTERİ TATMİNİ VE DESTİNASYON İMAJININ DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNDEKİ ETKİSİ: İZMİR BİRGİ TARİHİ KENTİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Erdem Baydeniz
,
Berkan Başar
,
Üzeyir Kement
,
Seden Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16953/deusosbil.1191833
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
635
1
FAVORİ
635
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜÇÜNCÜ NESİL KAHVE DEMLEME YÖNTEMLERİNDE DUYULARIN ROLÜ
Yazarlar:
Üzeyir Kement
,
Berkan Başar
,
Çağkan Güner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1093593
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1198
1
FAVORİ
1198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRO-TURİSTLERİN YERELLİK VE YİYECEK KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİN YEREL YİYECEK SATIN ALMA NİYETİNE ETKİSİ: GAZİANTEP İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ayşe Koç Apuhan
,
Üzeyir Kement
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hitit Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17218/hititsbd.1099676
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
708
1
FAVORİ
708
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Akademik MATBUAT
Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Dicle Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Hitit Sosyal Bilimler Dergisi
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Hakemlik
Akademik MATBUAT
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Ormancılık Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Hospitality and Tourism Issues
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal Ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uluslararası Ekonomi İşletme ve Politika Dergisi
Yayınlar
Gastronomi Deneyimi Üzerine Bibliyometrik Bir Araştırma
Yazarlar:
İbrahim Demirses
,
Didem Bayrak
,
Üzeyir Kement
,
Gamze Köksal
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1385103
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
477
1
ATIF
1
FAVORİ
477
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Foodie Turist Tipolojisi: Gaziantep Restoranlarına Yönelik Nitel Bir Araştırma
Yazarlar:
Ezgi Kırıcı Tekeli
,
Nilgün Demirel İli
,
Üzeyir Kement
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.21547/jss.1134286
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
925
2
ATIF
1
FAVORİ
925
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜÇÜNCÜ NESİL KAHVE DEMLEME YÖNTEMLERİNDE DUYULARIN ROLÜ
Yazarlar:
Üzeyir Kement
,
Berkan Başar
,
Çağkan Güner
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1093593
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1198
1
ATIF
1
FAVORİ
1198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat