avatar
Ali Aydın Prof. Dr. İstanbul Uiniversitesi-Cerrahpaşa
Yayın 12 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 4
12 Yayın
15 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi Moleküler Genetik Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri

Kurum

İstanbul Uiniversitesi-Cerrahpaşa

Popüler Yayınları

Yara Örneklerinden İzole Edilen Metisilin’e Dirençli Staphylococcus Aureus Suşlarında Virulans Genlerinin ve Klonal İlişkilerinin Araştırılması
Yazarlar: Mert Sudağıdan , Samet Uçak , Orhan Yavuz , Mediha Nur Zafer Yurt, Behiye Büşra Taşbaşı, Elif Esma Acar, Veli Cengiz Özalp, Ali Aydın , Şöhret Aydemir
Yayın Bilgisi: 2020 , Tıp Fakültesi Klinikleri Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 946

0

1

946

0

1

1140

Yayınlar

0

520

0

527

0

586

0

920

Presence and virulence characterization of Listeria monocytogenes from fish samples in the Black Sea, Turkey
Yazarlar: Eren Gozutok, Ali Aydın
DOI: 10.33988/auvfd.877971
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1724

0

1724

1

1140

Piyasada Satışa Sunulan Isı İşlemi Görmüş İçme Sütlerinde Ağır Metal Kalıntılarının Araştırılması
Yazarlar: Zeynep Cıdıroğlu, Ali Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.881630
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 552

0

552

Yara Örneklerinden İzole Edilen Metisilin’e Dirençli Staphylococcus Aureus Suşlarında Virulans Genlerinin ve Klonal İlişkilerinin Araştırılması
Yazarlar: Mert Sudağıdan , Samet Uçak , Orhan Yavuz , Mediha Nur Zafer Yurt, Behiye Büşra Taşbaşı, Elif Esma Acar, Veli Cengiz Özalp, Ali Aydın , Şöhret Aydemir
Yayın Bilgisi: 2020 , Tıp Fakültesi Klinikleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 946

1

946

0

3028

0

876

ÇİĞ ET VE ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ ET ÜRÜNLERINDE ELISA TEKNİĞİ İLE FARKLI ET TÜRLERININ TESPİTİ
Yazarlar: Uğur Günşen, Ali Aydın , Banu Ovalı, Yasemin Coşkun
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1409

0

1409

0

2347

Yayınlar

İpek Yolu Coğrafyasının Ortak Kültürel Değeri “Kurut”
DOI: 10.53518/mjavl.1116093
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 920

4

0

920

Presence and virulence characterization of Listeria monocytogenes from fish samples in the Black Sea, Turkey
Yazarlar: Eren Gozutok, Ali Aydın
DOI: 10.33988/auvfd.877971
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1724

3

0

1724

Piyasada Satışa Sunulan Isı İşlemi Görmüş İçme Sütlerinde Ağır Metal Kalıntılarının Araştırılması
Yazarlar: Zeynep Cıdıroğlu, Ali Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.881630
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 552

1

0

552

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.