Ali AYDIN Prof. Dr. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - CERRAHPAŞA, VETERİNER FAKÜLTESİ, VETERİNER PR.
Yayın 9 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 0
9 Yayın
11 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Bilimi Gıda Biyoteknolojisi Gıda Hijyeni ve Üretimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - CERRAHPAŞA, VETERİNER FAKÜLTESİ, VETERİNER PR.

Popüler Yayınları

Yara Örneklerinden İzole Edilen Metisilin’e Dirençli Staphylococcus Aureus Suşlarında Virulans Genlerinin ve Klonal İlişkilerinin Araştırılması
Yazarlar: Mert SUDAĞIDAN, Samet UÇAK, Orhan YAVUZ, Mediha Nur Zafer YURT, Behiye Büşra TAŞBAŞI, Elif Esma ACAR, Veli Cengiz ÖZALP, Ali AYDIN, Şöhret AYDEMİR
Yayın Bilgisi: 2020 , Tıp Fakültesi Klinikleri Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 329

0

ATIF

1

FAVORİ

329

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

266

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

İpek Yolu Coğrafyasının Ortak Kültürel Değeri “Kurut”
DOI: 10.53518/mjavl.1116093
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 136

0

ATIF

0

FAVORİ

136

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Presence and virulence characterization of Listeria monocytogenes from fish samples in the Black Sea, Turkey
Yazarlar: Eren GOZUTOK, Ali AYDIN
DOI: 10.33988/auvfd.877971
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 635

0

ATIF

0

FAVORİ

635

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

1

FAVORİ

266

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Piyasada Satışa Sunulan Isı İşlemi Görmüş İçme Sütlerinde Ağır Metal Kalıntılarının Araştırılması
Yazarlar: Zeynep CIDIROĞLU, Ali AYDIN
Yayın Bilgisi: 2021 , Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.881630
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 267

0

ATIF

0

FAVORİ

267

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yara Örneklerinden İzole Edilen Metisilin’e Dirençli Staphylococcus Aureus Suşlarında Virulans Genlerinin ve Klonal İlişkilerinin Araştırılması
Yazarlar: Mert SUDAĞIDAN , Samet UÇAK , Orhan YAVUZ , Mediha Nur Zafer YURT, Behiye Büşra TAŞBAŞI, Elif Esma ACAR, Veli Cengiz ÖZALP, Ali AYDIN , Şöhret AYDEMİR
Yayın Bilgisi: 2020 , Tıp Fakültesi Klinikleri Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 329

0

ATIF

1

FAVORİ

329

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

2265

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

551

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇİĞ ET VE ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ ET ÜRÜNLERINDE ELISA TEKNİĞİ İLE FARKLI ET TÜRLERININ TESPİTİ
Yazarlar: Uğur GÜNŞEN, Ali AYDIN , Banu OVALI, Yasemin COŞKUN
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1063

0

ATIF

0

FAVORİ

1063

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

ATIF

0

FAVORİ

1563

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.