Alev Akpinar Borazan profil resmi
Alev Akpinar Borazan Doç. Dr. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 13 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 26
13 Yayın
17 Hakemlik
26 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Endüstriyel Biyoteknoloji Atık Yönetimi, Azaltma, Yeniden Kullanım ve Geri Dönüşüm Gıda Mühendisliği Malzeme Bilimi ve Teknolojileri Fonksiyonel Gıdalar Gıda Tüketimi Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

85

0

110

0

315

Taze ve Kuru Meyve ve Sebzelerde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yazarlar: Ece Giray Tufan , Alev Akpinar Borazan , Ömer Mete Koçkar
DOI: 10.35193/bseufbd.996827
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3573

0

3573

0

989

0

673

Atık Yumurta Kabuğu Katkısının Polyester Kompozit Malzeme Üretimine Etkisi
Yazarlar: Alev Akpinar Borazan , Duygu Kuru , Süleyman Sert
DOI: 10.35193/bseufbd.582065
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2166

0

2166

0

1561

0

1273

Mika/Polyester Kompozit Malzemeye Organik Takviye Kullanımının Etkisi
Yazarlar: Alev Akpınar Borazan , Duygu Gokdaı
Yayın Bilgisi: 2017 , Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.348276
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1544

0

1544

0

6631

0

3621

Yayınlar

1

0

315

Taze ve Kuru Meyve ve Sebzelerde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yazarlar: Ece Giray Tufan , Alev Akpinar Borazan , Ömer Mete Koçkar
DOI: 10.35193/bseufbd.996827
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3573

8

0

3573

1

0

673

Atık Yumurta Kabuğu Katkısının Polyester Kompozit Malzeme Üretimine Etkisi
Yazarlar: Alev Akpinar Borazan , Duygu Kuru , Süleyman Sert
DOI: 10.35193/bseufbd.582065
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2166

4

0

2166

3

0

1561

7

0

6631

2

0

3621

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.