Alev Akpinar Borazan profil resmi
Alev Akpinar Borazan Doç. Dr. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 13 Hakemlik 20 CrossRef Atıf 36
13 Yayın
20 Hakemlik
36 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Endüstriyel Biyoteknoloji Fonksiyonel Gıdalar Gıda Mühendisliği Gıda Tüketimi Atık Yönetimi, Azaltma, Yeniden Kullanım ve Geri Dönüşüm Gıda Bilimleri Malzeme Bilimi ve Teknolojileri Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

770

0

463

0

539

Taze ve Kuru Meyve ve Sebzelerde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yazarlar: Ece Giray Tufan , Alev Akpinar Borazan , Ömer Mete Koçkar
DOI: 10.35193/bseufbd.996827
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4909

0

4909

0

1228

0

849

Atık Yumurta Kabuğu Katkısının Polyester Kompozit Malzeme Üretimine Etkisi
Yazarlar: Alev Akpinar Borazan , Duygu Kuru , Süleyman Sert
DOI: 10.35193/bseufbd.582065
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2552

0

2552

0

1864

0

1404

Mika/Polyester Kompozit Malzemeye Organik Takviye Kullanımının Etkisi
Yazarlar: Alev Akpınar Borazan , Duygu Gokdaı
Yayın Bilgisi: 2017 , Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.348276
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1815

0

1815

0

7395

0

4055

Yayınlar

1

0

463

1

0

539

Taze ve Kuru Meyve ve Sebzelerde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yazarlar: Ece Giray Tufan , Alev Akpinar Borazan , Ömer Mete Koçkar
DOI: 10.35193/bseufbd.996827
ATIF 14 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4909

14

0

4909

1

0

849

Atık Yumurta Kabuğu Katkısının Polyester Kompozit Malzeme Üretimine Etkisi
Yazarlar: Alev Akpinar Borazan , Duygu Kuru , Süleyman Sert
DOI: 10.35193/bseufbd.582065
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2552

4

0

2552

3

0

1864

9

0

7395

3

0

4055