avatar
Öznur Cumhur Değirmenci Dr. Öğr. Üyesi BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 10 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 13
10 Yayın
11 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gastronomi Gıda Bilimleri

Kurum

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

122

0

589

0

364

0

3002

0

635

0

850

Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1032589
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1199

0

1199

0

39610

Sokak gıdalarının güvenliği için risk faktörlerinin değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3468

0

3468

GELENEKSEL GIDALARDAN DARTI'NIN ÜRETİM YÖNTEMİ VE BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19024
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1625

0

1625

Yayınlar

1

0

364

The Effect of Food Safety and Hygiene Education on The Knowledge Levels of Tourism Students in Turkey
DOI: 10.32958/gastoria.906837
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 39610

1

0

39610

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.