avatar
Öznur Cumhur Değirmenci Dr. Öğr. Üyesi BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 8
7 Yayın
10 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gastronomi Gıda Bilimleri

Kurum

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

347

0

308

0

353

Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1032589
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 543

0

543

0

13437

Sokak gıdalarının güvenliği için risk faktörlerinin değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20014
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2551

0

2551

GELENEKSEL GIDALARDAN DARTI'NIN ÜRETİM YÖNTEMİ VE BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19024
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1282

0

1282

Yayınlar

The Effect of Food Safety and Hygiene Education on The Knowledge Levels of Tourism Students in Turkey
DOI: 10.32958/gastoria.906837
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13437

1

0

13437

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.