Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Öznur Cumhur Değirmenci
Öznur Cumhur Değirmenci
Dr. Öğr. Üyesi
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
8
7
Yayın
10
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0003-4486-2959
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gastronomi
Gıda Bilimleri
Kurum
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Rojen Dağı’ndan Uludağ’a Göç: Mekân, Aidiyet ve Rojen Pastanesi
Yazarlar:
Öznur Cumhur
,
Serhat Bingöl
,
Nurdan Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1303098
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
551
0
FAVORİ
551
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Korunma Motivasyonu ve Gıda Güvenliği İlişkisi: UNESCO Gastronomi Şehirlerine Yönetsel Yaklaşım
Yazarlar:
Serhat Bingöl
,
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
393
0
FAVORİ
393
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Korunma Motivasyonu Kuramı Kapsamında Sırtçantalıların Gıda Güvenliği Davranışları
Yazarlar:
Öznur Cumhur
,
Serhat Bingöl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1199482
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
435
0
FAVORİ
435
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi
Yazarlar:
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1032589
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
671
0
FAVORİ
671
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Food Safety and Hygiene Education on The Knowledge Levels of Tourism Students in Turkey
Yazarlar:
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.906837
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
17104
0
FAVORİ
17104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokak gıdalarının güvenliği için risk faktörlerinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2758
0
FAVORİ
2758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL GIDALARDAN DARTI'NIN ÜRETİM YÖNTEMİ VE BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1343
0
FAVORİ
1343
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gıda
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of New Tourism Trends
lnternational Journal of Geography and Geography Education
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
The Effect of Food Safety and Hygiene Education on The Knowledge Levels of Tourism Students in Turkey
Yazarlar:
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.906837
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
17104
1
ATIF
0
FAVORİ
17104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat