avatar
Selma Atabey Doç. Muğla sıtkı koçman üniversitesi
Yayın 8 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 2
8 Yayın
6 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Sürdürülebilir Turizm Turizmde Çevre Yönetimi Yöresel Mutfaklar Gastronomi Turizmi Antik Yemekler yöresel mutfaklar yemek sosyolojisi gastronomi

Kurum

Muğla sıtkı koçman üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

3438

Uluslararası Sistemlerde Kayıt Altına Alınarak Muğla Kültürel Gastronomi Mirasının Sürdürülebilirliği
Yayın Bilgisi: 2023 , Külliye
DOI: 10.48139/aybukulliye.1342468
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 659

1

1

659

Yayınlar

Uluslararası Sistemlerde Kayıt Altına Alınarak Muğla Kültürel Gastronomi Mirasının Sürdürülebilirliği
Yayın Bilgisi: 2023 , Külliye
DOI: 10.48139/aybukulliye.1342468
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 659

1

659

ANTİK DÖNEMDE BAL: ANTİK MİRAS OLARAK GÜNÜMÜZE TAŞINMIŞ YÖRESEL TARİF “ÇİTİRMEK”
DOI: 10.54557/karataysad.1346616
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 638

0

638

1

3438

Yayınlar

Uluslararası Sistemlerde Kayıt Altına Alınarak Muğla Kültürel Gastronomi Mirasının Sürdürülebilirliği
Yayın Bilgisi: 2023 , Külliye
DOI: 10.48139/aybukulliye.1342468
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 659

1

1

659

ANTİK DÖNEMDE BAL: ANTİK MİRAS OLARAK GÜNÜMÜZE TAŞINMIŞ YÖRESEL TARİF “ÇİTİRMEK”
DOI: 10.54557/karataysad.1346616
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 638

1

0

638

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.