avatar
Selma Atabey Dr. Öğretim Görevlisi Muğla sıtkı koçman üniversitesi
Yayın 8 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 1
8 Yayın
4 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Sürdürülebilir Turizm Turizmde Çevre Yönetimi Yöresel Mutfaklar Gastronomi Turizmi Antik Yemekler yöresel mutfaklar yemek sosyolojisi gastronomi

Kurum

Muğla sıtkı koçman üniversitesi

Popüler Yayınları

Uluslararası Sistemlerde Kayıt Altına Alınarak Muğla Kültürel Gastronomi Mirasının Sürdürülebilirliği
Yayın Bilgisi: 2023 , Külliye
DOI: 10.48139/aybukulliye.1342468
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 454

0

1

454

Yayınlar

Uluslararası Sistemlerde Kayıt Altına Alınarak Muğla Kültürel Gastronomi Mirasının Sürdürülebilirliği
Yayın Bilgisi: 2023 , Külliye
DOI: 10.48139/aybukulliye.1342468
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 454

1

454

ANTİK DÖNEMDE BAL: ANTİK MİRAS OLARAK GÜNÜMÜZE TAŞINMIŞ YÖRESEL TARİF “ÇİTİRMEK”
DOI: 10.54557/karataysad.1346616
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 441

0

441

0

3313

Yayınlar

ANTİK DÖNEMDE BAL: ANTİK MİRAS OLARAK GÜNÜMÜZE TAŞINMIŞ YÖRESEL TARİF “ÇİTİRMEK”
DOI: 10.54557/karataysad.1346616
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 441

1

0

441

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.