avatar
Selma Atabey Doç. Muğla sıtkı koçman üniversitesi
Yayın 9 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 1
9 Yayın
9 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Sürdürülebilir Turizm Yöresel Mutfaklar Turizm Gastronomi Turizmi Turizmde Çevre Yönetimi Antik Yemekler yöresel mutfaklar yemek sosyolojisi gastronomi

Kurum

Muğla sıtkı koçman üniversitesi

Popüler Yayınları

0

1

3503

Uluslararası Sistemlerde Kayıt Altına Alınarak Muğla Kültürel Gastronomi Mirasının Sürdürülebilirliği
Yayın Bilgisi: 2023 , Külliye
DOI: 10.48139/aybukulliye.1342468
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 848

1

1

848

Yayınlar

Vegan Özellikli Reçetelerin Derlenmesi: Muğla İli Örneği
DOI: 10.59445/ijephss.1658934
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 120

0

120

Uluslararası Sistemlerde Kayıt Altına Alınarak Muğla Kültürel Gastronomi Mirasının Sürdürülebilirliği
Yayın Bilgisi: 2023 , Külliye
DOI: 10.48139/aybukulliye.1342468
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 848

1

848

ANTİK DÖNEMDE BAL: ANTİK MİRAS OLARAK GÜNÜMÜZE TAŞINMIŞ YÖRESEL TARİF “ÇİTİRMEK”
DOI: 10.54557/karataysad.1346616
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 802

0

802

1

3503

Yayınlar

Uluslararası Sistemlerde Kayıt Altına Alınarak Muğla Kültürel Gastronomi Mirasının Sürdürülebilirliği
Yayın Bilgisi: 2023 , Külliye
DOI: 10.48139/aybukulliye.1342468
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 848

1

1

848

ANTİK DÖNEMDE BAL: ANTİK MİRAS OLARAK GÜNÜMÜZE TAŞINMIŞ YÖRESEL TARİF “ÇİTİRMEK”
DOI: 10.54557/karataysad.1346616
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 802

1

0

802

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.