Açık Erişim Politikası
AYDIN GASTRONOMY açık erişimli bir dergi olup, derginin tüm sayılarına ve dergide yayınlanan tüm materyallere web sitemizin “Güncel Sayı” ve “Arşiv” bölümlerinden ücretsiz olarak ulaşılabilir. Kullanıcılar, AYDIN GASTRONOMY Dergisi'ndeki makalelerin tam metinlerini yayıncı veya yazardan önceden izin almaksızın okuyabilir, indirebilir, kopyalayabilir, dağıtabilir, yazdırabilir, arayabilir veya tam metinlerine bağlantı verebilir. Bu tür herhangi bir içeriği kopyalarken, kullanıcılar dergiye bir bağlantı veya makalenin yazar(lar)ına atıfta bulunmalıdır.
AYDIN GASTRONOMY, açık erişimli bir dergiyle ilgili avantajları tamamen ücretsiz bir makale yayınlama politikasıyla birleştirir. Yazar(lar) çalışmalarını yayınlamak için herhangi bir ücret ödemez.
Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)