Telif hakkı ve lisans
Yazar/lar Telif Hakkı Devir Formunu imzaladığında işleme, çoğaltma, basım, yayım, dağıtım ve İnternet yoluyla iletim de dahil olmak üzere bütün telif haklarını hiçbir sınırlama olmaksızın İstanbul Aydin Üniversitesine devretmiş olur. Bununla birlikte yazar(lar), a) Patent hakkı b) ileride yazacakları kitap, verecekleri konferans, ders veya sözlü sunumlarda ücretsiz olarak makalede yer alan tüm bölümleri kullanma hakkı, c) satmamak koşuluyla kendi amaçları için çoğaltma hakkı gibi telif hakkı dışındaki tüm mülkiyet haklarını saklı tutar.
AYDIN GASTRONOMY dergisinde yayınlanan içerik Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 (CC BY-NC 4.0) International lisansı ile lisanslanmıştır. Bu lisans, sınırsız sayıda kişinin lisanslı materyali tüm ortam ve formatlarda çoğaltmasına ve paylaşmasına izin verir. Lisanslı materyalin herhangi bir kullanımı, yaratıcısının/yaratıcılarının kimliğini içerecek ve yalnızca ticari olmayan amaçlar için olmalıdır. Kullanıcılar, diğer kişilerin lisansın izin verdiği herhangi bir işlemi yapmasını engelleyemez.
Aksi belirtilmediği sürece, bu sitedeki içerik Creative Commons Attribution 4.0 International lisansı ile lisanslanmıştır. (CC-BY-NC 4.0)