Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zehra Gülsünoğlu Konuşkan
Yrd. Doç. Dr.
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
18
6
Yayın
18
Hakemlik
0000-0001-6497-1912
57202011359
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Review of Process and Extraction Effects on the Bioavailability of Anthocyanins in Grapes
Yazarlar:
Zehra Gülsünoğlu Konuşkan
,
Sena Bakır
, Tilahun Abera Teka, Ayla Elmi Kashtiban,
Atefeh Karimidastjerd
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1326299
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
803
0
ATIF
1
FAVORİ
803
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ELMA KABUĞUYLA BESLENEN TENEBRIO MOLITOR LARVALARININ FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE LARVAL FERMANTASYONUN ELMA KABUĞUNUN FENOLİK PROFİLİNE ETKİSİ
Yazarlar: Sedanur Demirbaş Yıldız,
Zehra Gülsünoğlu Konuşkan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
110
0
FAVORİ
110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Review of Process and Extraction Effects on the Bioavailability of Anthocyanins in Grapes
Yazarlar:
Zehra Gülsünoğlu Konuşkan
,
Sena Bakır
, Tilahun Abera Teka, Ayla Elmi Kashtiban,
Atefeh Karimidastjerd
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1326299
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
803
1
FAVORİ
803
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yetişkin Bireylerin Probiyotik Besinler Hakkında Bilgi Düzeyleri ve Tüketim Durumlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
İlknur Aydın
,
Zehra Gülsünoğlu Konuşkan
,
Burcu Ersoy
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
513
0
FAVORİ
513
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖDÜL İLİŞKİLİ YEME ÖLÇEĞİ RED-13’ÜN TÜRKÇE GEÇERLİLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI
Yazarlar:
Nergiz Saruhan
,
Zehra Gülsünoğlu Konuşkan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Karya Journal of Health Science
DOI: 10.52831/kjhs.1258145
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
339
0
FAVORİ
339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK MİKROORGANİZMALARIN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
İlknur Aydın
,
Zehra Gülsünoğlu Konuşkan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Karya Journal of Health Science
DOI: 10.52831/kjhs.1100508
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1415
0
FAVORİ
1415
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Glutensiz Ürünlerde Kullanılan Alternatif Protein Kaynakları
Yazarlar:
Sevgi Deren Yağdı
,
Zehra Gülsünoğlu Konuşkan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1045522
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4818
0
FAVORİ
4818
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Aydın Gastronomy
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Karya Journal of Health Science
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Aydın Sağlık Dergisi
Batı Karadeniz Tıp Dergisi
Clinical and Experimental Health Sciences
ITU Journal of Food Science and Technology
Journal of Agricultural Sciences
Karya Journal of Health Science
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Türkiye Diyabet ve Obezite Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat