Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Abdullah Badem
Dr. Öğr. Üyesi
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
20
6
Yayın
9
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
0000-0001-8518-6366
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Hububat Teknolojisi
Kurum
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Zonguldak’ın Meşhur Bir Unlu Mamulü: Ereğli Pidesi
Yazarlar:
Abdullah Badem
,
Elif Kurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.38155/ksbd.988765
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1360
0
ATIF
2
FAVORİ
1360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerli Turistlerin Gastronomi Turizmine Yönelik Tutumları: Konya Örneği
Yazarlar:
Abdullah Badem
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
215
0
ATIF
1
FAVORİ
215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Yerli Turistlerin Gastronomi Turizmine Yönelik Tutumları: Konya Örneği
Yazarlar:
Abdullah Badem
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
215
1
FAVORİ
215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İçeri Çumra (Konya) Mutfağında Yapılan Börekler Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Abdullah Badem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1211196
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1090
0
FAVORİ
1090
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Geleneksel Ürünlerin Mor Un ile Formüle Edilmesi ve Duyusal Analiz ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
İlayda Baylan
,
Abdullah Badem
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kültür Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.46250/kulturder.1267884
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
833
0
FAVORİ
833
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zonguldak’ın Meşhur Bir Unlu Mamulü: Ereğli Pidesi
Yazarlar:
Abdullah Badem
,
Elif Kurt
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.38155/ksbd.988765
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1360
2
FAVORİ
1360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRABZON’UN YÖRESEL BİR LEZZETİ: SİMİRA
Yazarlar:
Elif Kurt
,
Abdullah Badem
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.959482
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2433
0
FAVORİ
2433
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kıtlık Zamanı Ortaya Çıkan Tatlı Bir Türk Ekmeği: Armut Ekmeği
Yazarlar:
Abdullah Badem
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53568/yyusbed.1002658
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
738
0
FAVORİ
738
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi
Kültür Araştırmaları Dergisi
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Selçuk Turizm ve Bilişim Araştırmaları Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turkish Journal of Food and Agriculture Sciences
Yayınlar
Kıtlık Zamanı Ortaya Çıkan Tatlı Bir Türk Ekmeği: Armut Ekmeği
Yazarlar:
Abdullah Badem
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53568/yyusbed.1002658
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
738
1
ATIF
0
FAVORİ
738
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat